Išpardavimas

€7.62

€11.37

Automobilių Galinių Sėdynių Organizatorius Sėdynės Atlošo Raštas Automobilių Organizatorius Didžiosios Kelionės Reikmenys, Automobilių Sėdynės Saugojimo Krepšys Organizatorius

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

Produkto Pavadinimas:Automobilio galinės sėdynės anti-kick saugojimo krepšys

Gaminio dydis:46*68*1cm

Gaminio medžiaga:pvc akies serija medžiagos, apačioje medžiagos Oksfordo audinys 420 futbolo modelis vandeniui pvc, skaidrios pvc maišelis

Produkto spalva:juoda

Produkto grynasis svoris:0,25 kg

Aprašymas:

1. Aukščiausios kokybės/patvarios medžiagos: ilgalaikio patvarumo dėka kokybiškos siūlės ir aukštos kokybės medžiagų.Patikima rankena ir reguliuojama sagtimi.

2. Lengva valyti: Šis pėdos padas yra pagaminti iš drėgmei atsparios medžiagos.Jūs galite lengvai nuvalyti nuo purvo, cukraus, ir pieno su drėgna kempine ar šlapiuose rankšluosčiu.Ji taip pat gali būti skalbimo mašinai.Dėl lietaus ir šlapio dieną, vaikams su purvinas batai nebebus nerimauti jums.

3. Lengva įdiegti: atlošo raštas yra lengva montuoti ant bet kokios transporto priemonės.Trijų saugos užraktas (dirželiai aukščiau ir viduryje, kabliukai žemiau) sėdi saugiai, ir dugno nėra pakabinti laisvi, kaip ir daugelis kitų kišenės.

4. Labai struktūra: Skaidrus PVC langą kišenėje "iPad" ir " tablet pramogų, tinka vaikams.Yra dvi didelės angos šalia skaidri kišenė įkrovimo kabelį ir ausinių jungtis.Ji taip pat padeda kietas "iPad" planšetiniame kompiuteryje.

5. Kelionės ir pramogos: puikus įtaisą, tolimųjų reisų kelionių, šeimos atostogas arba ilgo nuotolio dviračių ultra-patogios galinės sėdynės keliautojų.

Dydžių lentelė:

46*68*1cm

Pakuotė:

1*Automobilio galinės sėdynės anti-kick saugojimo krepšys

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Žymos: gumos automobilio sėdynės raštas, lcav automobilio sėdynės atlošo organizatorius, jeep renegate automobilio sėdynės raštas, didelis w automobilio sėdynės raštas, sandarus automobilio sėdynės raštas, lionheart automobilio sėdynės raštas, automobilių durų raštas sėdynės, kia ceed automobilio sėdynės galinio dangtelio raštas, automobilio galinė sėdynė raštas rav4, automobilio galinė sėdynė protector 4 sezonai
Mfg Serijos Numeris Automobilio galinės sėdynės anti-kick saugojimo krepšys
Specialios Funkcijos Pagrindinės Funkcijos
Elemento Aukštis 1cm
Elemento Plotis 46cm
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Nustatyti Gabalas 1
Elemento Ilgio 68cm
Medžiagos Tipas akių pvc serija medžiaga
Prekės Svoris 0.25kg

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai