Išpardavimas

€17.00

€169.98

Prabangus Aukso laikrodis Vyrams WWOOR Top Brand Vandeniui Vyras Žiūrėti Mada Sporto LED Chronograph Kvarcas Chronometras Laikrodžius 2020 m.

Parašyti atsiliepimą

>>>Specifikacijos

Byla Skersmuo: 44.5 mm Byla Storis: 15mm Juostos Ilgis: 230mm Juostos Plotis: 25mm Grynasis Svoris: 174g Savybės: Band Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Dual core, Signalizacija, Atidėti,Savaitę, Datos ir Laiko rodymas,Chronograph su 1/100 ir juosmens operacija,Analoginis ir Skaitmeninis ekranas,Atgal šviesos funkcija,30-50Meters Atsparus Vandeniui

pakavimo sąrašas:

1 x WWOOR Žiūrėti 1 x Dovanų dėžutė 1 x Švarus audinys 1 x Žiūrėti juosta reguliatorius (jūs galite reguliuoti žiūrėti juostos ilgis pagal save,nereikia eiti į laikrodį parduotuvė)

>>>Gerbiamas kliente, Tai WWOOR Factory Brand pirminis Šaltinis Tiesioginių Parduotuvė.visi laikrodžiai yra sandėlyje, mes paprastai laivas per 1 dieną (išskyrus sekmadienius ir švenčių dienas)

Verslo bendradarbiavimą

Sveiki,draugas, Tai Davie, aš noriu būti jūsų tiekėjo ir verslo partnerį Kinijoje.Kaip patyręs ir rimtas Gamyklos Parduotuvė,aš manau, kad jūs galite pasitikėti manimi, aš esu geros didmeninės ir lašas laivybos verslo.Kai mes bendradarbiauti,galite sutelkti dėmesį į reklamą bei pardavimą,aš rūpinuosi Inventorių ir pristatymas.Mūsų verslas gaus didesni ir didesni.Prašome nedvejodami siųsti man pranešimą,ačiū už jūsų laiką.

Šiltas Patarimai

Jei kyla tokių problemų,prašome nedvejodami atsiųsti mums laišką,mes padėsime jums. 1.Kelio ir rasti sklypas statusą. 2.Muitinės paramos ir patarimų. 3.Produktas po pardavimo problema.Didmeninė politika 1.Suteikti nuolaidą didmeninės kainos. 2.www.siulugijos.lt Standartinis Pristatymas. 3.Tiekti produktą, didelės raiškos nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Žymos: atlygis, 2020 vyrai žiūrėti, chronometras žiūrėti, žiūrėti, lokys žiūrėti vyrai, sporto chronometras, aukso žiūrėti moterims, vyrai žiūrėti wwoor, amst žiūrėti, megir žiūrėti
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Funkcija šviesos rankas
Stilius Prabangūs/ru
Byla Storis 15mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Judėjimas Dvigubas Ekranas
Modelio Numeris WWOOR-8019JH
Juostos Ilgis 23cm
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Juostos Plotis 25mm
Ciferblato Skersmuo 44.5 mm
Prekės Pavadinimas WWOOR
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Bylos Medžiaga LYDINYS
Byloje Formos ROUND

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai