Išpardavimas

€54.41

1.56 1.61 1.67 (PRIDEDA +0.75~+3.00) Laipsniškas Multifocal Lęšių Receptą Trumparegystė Toliaregystė Atsparumo Trumpas Viduryje Toli objektyvai

Parašyti atsiliepimą

Visi lęšiai yra išpjauti ir surinkti ant rėmų nemokamai!

Medžiaga: CR-39

SPH Apimtis : 0 ~ +/- 15.00

CIL Apimtis : 0~ +/- 2.00

Lūžio rodiklis: 1.56

Kaip užsakyti receptinių lęšius?

Labai improtant perspėjimo !! => Visiems, kad objektyvas turi palikti pranešimą jūsų recepto, įskaitant savo PD matavimas.Ten turėtų būti šiek tiek "+" arba "-" ženklas ant jūsų recepto, tai yra labai svarbu.Kai jums palikti savo receptą, prašome atšaukti arba ignoruoti tai, kai jums palikti pranešimą.Jei įmanoma, tai geriausia būtų imti nuotrauką į savo gydytoją\\ \ 's recepto, siekiant išvengti bet kokių nesusipratimų.

Paprastai, jūsų recepto galia gali atrodyti kažkas panašaus į tai:

(Pastaba: kartais jūsų akių gydytojas negali rašyti savo PD(Mokinio Atstumo) matavimai jūsų recepto lapelį, nes tai tikrai nėra būtina juos įvertinti, bet prašome turėti gražiai paprašytų šios informacijos, nes mes jų reikia gaminti mūsų optiniai lęšiai.)

(Dešinė akis) l--------------PD dydis------------l (Kairė akis)

Jūs galite tiesiog atsiųsti mums pranešimą taip, kaip nurodyta toliau, kai jūs pateiktas užsakymas:

Teisė (OD): Sfera______ Cyl______ Ašis______

Kairėje (OS): Sfera______ Cyl______ Ašis______

PD: ______mm

(1)Jeigu siunčiu didelį užsakymą, ar yra vietoje ar pasiūlymų ?Kai jūs turite daug užsakymų, prieš jums mokėti, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo. (2) Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti?Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai jūs gaunate paketą, prašome imtis clear photo apie brokuotą produktą ir išsiųsti ją mums.Mes pasirūpinsime grąžinti pinigus ar išsiųsti siuntinį. (3)Dėl kitų priežasčių nenorite šį gaminį, kaip aš galiu padaryti?Dėl bet kokios kitos priežasties, jums nepatinka ar nenorite, kad produktas, gavę užsakymą per 7 dienas, prašome susisiekti su mumis.Įsitikinkite, kad išlaikyti pradinę būseną, ir padengti krovinių save, Po to, kai gausite prekes mes pasirūpinsime grąžinti pinigus.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas jūsų užsakymą, prašome neskubėkite pateikti atsiliepimą arba ginčą, nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes turime galimybę išspręsti šią problemą už jus.Labai dėkingas!Apie tai-produktai Visas prekes iš O ur Mados Akiniai nuo saulės parduotuvė yra oficialus ir autentiškų, unikalių originalaus dizaino.

Kokybės užtikrinimo ir po pardavimo paslaugos taip pat teikiamos nuolat.

Kredito užtikrinti, kad visos nuotraukos natūra fotografavimo, prašome būti tikri, kad pirkti.

Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinės ir nuotraukas gal

taigi, man skirtumų!Kokios vyrauja.

DUK 1:Kaip pateikti užsakymą?Naudojant pirkinių krepšelį užsakymą. 2:Kaip aš galiu mokėti už užsakymą?Mes priimame Alipay,Vizos,Kredito Kortelės", Vakarų Sąjunga,...Banko pavedimu ir kt. 3:Ar jūs sutinkate ?Atsiprašome, mes can\\'t. 4:Kai apsauga laiką einame, ką aš turėčiau daryti? 0You gali manęs paprašyti pratęsti prieš tai\\ \ 's einame. 5:Prašome palikti dėmesį į DEPOZITINĘ atlikdami mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).Visi užsakymai bus tvarkomi per 2-5 darbo dienas Ekonomikos Laivybos Mes paprastai naudoti Registruotų Kinija Paštu oro paštu, ir tai trunka apie 2-6 savaites pristatymo.Express EMS, tai trunka apie 5-29 dienomis visame pasaulyje.Kitų vežėjų, pavyzdžiui, TNT, DHL, "FEDEX" užtruks apie 3-9 dienas.

Žymos: lęšiai multifocal, optinis objektyvas 22mm, didelis objektyvo 200mm, optinis objektyvas 25mm, comfilcon multifocal objektyvai, objektyvo optinis 100mm, multifocal profesionalūs objektyvai, objektyvo optika 200mm, toric lęšiai multifocal, multifocal spalvos lęšiai
Lęšių Optinės Požymis Anti-reflective
Kilmės KN(Kilmės)
Danga HMC
Modelio Numeris PRIDĖTI
Lytis VYRAI
Lęšių Medžiaga CR-39
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas KJDCHD

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai