Išpardavimas

€7.75

€14.08

Vyriški Bėgimo Marškinėliai ilgomis Rankovėmis Triko sporto Salė Marškinius Vyras Sporto Suspaudimo Drabužiai Rashgard Vyrų Crossfit Marškinėliai Teen wolf vadovas

Parašyti atsiliepimą

Ačiū už ateina ir palinkėti jums laimingas dieną 【Produkto Pavadinimas】 Vyrų\ \ 's Suspaudimo MMA bėrimas apsaugas Sporto [Produkto Audinio] Poliesteris, padengti absorbciniu, pralaidžios orui ir greitai džiūstantys. [produkto taikytina], bėgimas, sporto ,Gimnastikos treniruotės, futbolo, mokymo antblauzdžiai, šilumos apatiniai Aprašymas: Šis Punktas Nustato, Kad Vyrų, Moterų Prekės Nr. 7301 Dydis S-4XL Privalumai ir savybės: Lengvai sugeria prakaito ir pralaidžios orui; ne tik išryškina stiliaus poliesteris, tačiau taip pat stiprumo poliesterio audiniai, puikus elastingumas ir atsparumas dilimui pagal sausas ir drėgnas sąlygas, stabilus dydis, mažas susitraukimas, su vertikaliai, lengvai sulankstoma, Lengvai plaunamos, greitai džiūsta funkcijų.dizainas: linijos drabužiai yra specialiai suprojektuoti pagal poreikius sportas.Biuro įranga: Flat_locking Susiuvimo (Keturių virbalų ir Šešių kryptis) Funkcinius aspektus: Pridedant linijos drabužius, 1. Stabilizuoti drabužius, nesvarbu, kaip didelio intensyvumo jūs naudotis, užtikrinti, kad į burną nebus padalinta. 2. Line dizainas turėtų žaisti fiksuotą vaidmenį, siekiant užtikrinti, kad drabužiai yra ne deformuoti fizinio krūvio metu. 3. Dizaino linijos turi atitikti sklandų judėjimą, padidina komfortą sporto!Forma: dizaino linija leis jums jaustis labiau savimi auginimas, padidinti raumenų išraiška ir racionalizuoti kūno!Rodo, dydį, jei jis yra iš tiesų savo dydžio, prašome susisiekti su mumis.Ačiū.S: tinka aukštis 165cm-175cm, svoris 55-65kg M : tinka aukštis 165cm-185cm, svoris 55-75kg L: tinka aukštis 165cm-190cm, svoris 65-80kg XL: tinka aukštis 165cm-195cm, svoris 75-90kg XXL: tinka aukštis 170cm-200cm, svoris 85-100kg 3XL: tinka aukštis 170cm-200cm, svoris 95-105kg 4XL: tinka aukštis 175cm-200cm, svoris 105-110kg, kai jūsų užsakymą , prašome įsitikinkite, kad ji , jei norite pakeisti kitus dydis klientas, Prašau, duokite man žinią papasakok man apie savo svorį ir ūgį , o tai, ką norimo dydžio jums reikia , kad aš galiu siųsti jums tinkamo dydžio , ačiū!

Pastaba: šie duomenys yra rankinis matavimo paklaida 1-3CM tik normalus.

Produktų Ekranas

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ,5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs don\ \ 't patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Žymos: sporto marškinėliai t, mje1503, sudio, crossfit vyrai, mma marškinėliai, marškinėliai, sporto salė vyrų treniruotės, medinis vilkas totemų, paplūdimys palaidinė moteris, crossfit tenisas, veikia visą pėdkelnės vyrams
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
stilius 12 Suspaudimo Vyrų T-shirt Veikia Marškinėliai
Naudokitės proga Sporto Drabužiai Žmogui Sportsuits marškinėliai
Stilius 1 Suspaudimo Crossfit Marškinėliai
Gamybos Adresas Kinijos Guangdong
Veiklos rashgard vyras
Pagrindinis Ingredientas Poliesteris
Medžiaga Poliesteris
Patekimo į rinką laikas 2019 M. Vyras Sportinę Tracksuit Rinkinys
Sezonas Žiemos
Prekės Pavadinimas jujuland
Produkto pavadinimas Mans Sportinę Suspaudimo Drabužiai
Dydis S M L XL XXL XXXL 4XL Plius dydis
Lytis VYRAI
Savybės MMA Drabužių crossfit sporto drabužiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai