Išpardavimas

€19.55

€35.54

TKDMR 110V-220V Atnaujinti LED Skaitmeninis Litavimo Stotis Mini Nešiojamieji Reguliuojamas Elektrinis litavimo geležies Suvirinimo įrankiai, rinkinys, rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Parametrai: Įtampa: AC 220V/110V 50 hz Galia: 60 W Temperatūra: 90 - 480C Kištuko Tipas: EU Plug darbinė temperatūra: 0 - 40C Saugojimo temperatūra: - 20 - 80C/M Saugojimo hmidity: 35% - 45% Savybės: 1.Visi privalumai 908D: 1.1 Nešiojamų anti-static šildomos geležies,temperatūros kontrolės, naudodami naujausias temperatūros kontrolės grandinės, tiksli temperatūros kontrolė. 1.2 Šildymo branduolys pagamintas iš aukštos kokybės ir tvirtos medžiagos, ilgas tarnavimo laikas. 1.3 Dirbti su nauja aukštos temperatūros medžiagų ir aplinkos apsauga, o plieninio vamzdžio rankena ir šilumos padidina temperatūrą atskirai žiedas , efektyviai blokuoja šilumos perdavimo ir padidinti naudojimo komfortą.Yra išsaugoti, o be to, LED skaitmeninis ekranas, leidžiantis naudotojams tiesiogiai stebėti temperatūrą ir priėmimo litavimo dirbti lengviau. 2. Celsijaus/Farenheito Ekranas Temperatūros Funkcija: Norėdami patenkinti rinkos poreikius skirtinguose regionuose, Bendrovė sukūrė temperatūros rodymo režimas. 3. Lituoklio funkcijas miego funkcija, kad galima nustatyti 10 minučių, jis yra neprižiūrimas, o ne naudoti po 10mins,ji bus tada pasyvųjį režimą, siekiant užkirsti kelią litavimo geležies oksidacija ir efektyviai išplėsti lituoklio galvos tarnavimo laiką išlaikant energijos taupymas ir aplinkos apsauga. 4.Temperatūros fiksavimo funkcija

Reguliuojama Temperatūra

Įprasta lituoklio, kad negali reguliuoti temperatūrą, po to, kai prijungtas, temperatūra morethan 500 laipsnių, paprastai yra 530 laipsnių, o dauguma desoldering negalima naudoti tokių ahigh temperatūra, lituoklio, ilgą laiką aukštos temperatūros sąlygomis bus greatlyreduce geležies patarimai ir tarnavimo šildytuvas, ir atliekų energijos.Ir kuri yra lengva sugadinti yra desoldering komponentai.

Ši mašina gali reguliuoti temperatūrą pagal skirtingų tipų desoldering,bendras komponentų suvirinimo pasirinkti tik bendrų praktinių temperatūra, bet proga yra grubus suvirinimo kabelis ir terminalas, tada pasirinkti aukštos temperatūros intervalas, kuris gali pratęsti gyvenimą mašinos ir taupyti energiją ir saugoti komponentas.

Mažas ir lengvas

Patogus nešiojimo

Tradicinis litavimo stotis yra didelis ir per sunkus, taigi jūs jaučiatės sumišęs, kai jūs einate techninės priežiūros ar namo remonto?

--Tai yra aukštos kokybės ir reguliuojamas temperatūros litavimo stotis, kad Būtų patogu eiti į remonto ar durų iki durų išlaikymo.

Naudojimas: Automobilių ine priežiūra, lauko mobiliojo ryšio paslaugos, " nuo durų iki durų priežiūra, buitinių prietaisų onginal įprastinės elektroninės grandinės priežiūra ir pan.

908+Nešiojamų ir reguliuojamas temperatūros lituoklio Svoris yra tik 265g(0. 265kg)+3g

Mažas ir lengvas, yra atlikti bet kuriuo metu.

Kostiumas juda techninės priežiūros ir vykdant durų iki durų priežiūra ir pan.

Sutaupyti 80% energijos, lyginant su išoriniu šildymo bendrosios geležies, desoldering yra tobulas.

Vienas produktas

Komplektacija:

Nes tarptautinių siuntinių negali transporto skysčių.Taigi, kanifolija tai nėra pristatomi.Tik valymo kamuolius.

Kad aprašymas Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: mini lituoklio hakko, universalus litavimas, apkabos, tkdmr tv160, desoldering geležies įsiurbimo, litavimo stotis kit rinkinys, Litavimo Stotis, geležies lydmetalis, moterų suvirintojų, gordak 952 a, tvarkyti saike 852d
Įtampos reguliavimo diapazonas Nesureguliuotų
Medžiaga jiao, bing, Elektros lituoklio
Modelio Numeris LT001
Dabartinis Mainai
Temperatūros Diapazonas 200~480
Specifikacijos 20/Vnt.
Matmenys 340*115*70mm
Dinamiškas Elektrinis šildymas
Ratai Forma Elektrinis šildymas
Standartinis Patarimas Patarimas
Pagal Fazių Skaičius Vieno etapo
Patarimas Temperatūra 200-480
Serija Lituoklio
Įėjimo įtampa 220V
Sertifikavimo CE
Apsaugos Lygis Ip20
Naudojimas Suvirinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 65

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai