Išpardavimas

€3.27

€5.94

Kalėdų Stalo Runner už kanapės & Medvilnės Raudonas Juodas Pledas Grįžtamasis Buffalo Patikrinti Stalo Runner Kalėdų Šventė Gimtadienį Dalis

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

1. IDEALIAI tinka KALĖDOS: 14 x 71 colių pledas kalėdų stalo runner, elegantiškas ir gražus.Stalo runner duoda stiprų kalėdų šventinę atmosferą jūsų šeimai.

2. KLASIKINIS STILINGAS PLEDAS DIZAINAS: Klasikinis raudonas ir juodas pledas modelis, unikalų stilių.Dvipusis grįžtamasis, vienoje pusėje yra klasikinė raudonos ir juodos buffalo pledas medvilnės, iš kitos pusės yra Džiuto gamtinių už kanapės, išskirtinį ir tvarkingas, stilingas ir paprastas.

3. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Šis dvipusis stalo runner " yra pagamintas iš minkštos medvilnės audinio ir naują lino natūrali už kanapės, minkštas ir patvarus.

4. LENGVA PRIEŽIŪRA: Jokių spalvų bėgo po plovimo, rankas geriausia plauti, skalbti mašinoje švelnus ciklas, lygūs, sausas, mažai geležies, nereikia baliklis.

5. PROGA: Puikus namų dekoro stalo runner, tai geriausia kalėdų, kasdieniniam naudojimui, šventė, gimtadienis, medkirtys, vakarėlį, vestuves, kūdikių dušas ir bet kokia kita proga.

Techniniai duomenys:

Spalvos: raudona,juoda ir už kanapės

Dydis: 14 x 71in/35 x 180cm

Medžiaga: medvilnė ir už kanapės

Pakuotės Turinys:

1Pcs Kalėdų Stalo Runner

Priežiūros Instrukcijos Plauti

1, plauti Rankomis geriausia, skalbimo mašinų švelnus ciklas su neutraliu plovikliu, lygūs, sausas, nereikia baliklis.

2, Išvengti mirkymas ilgą laiką, vengti ilgalaikio poveikio saulės, įdėti jį į vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų.

3, Raukšles galima lengvai išlyginti.

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Žymos: bistro lentelė, buffalo žymės, buffalo pledas, namų tapet, didelis jaučio ragų, buffalo pledas flanelė audiniai, Dryžuotas medvilnės audinys, medžiaga pvc lentelės, lino staltiesė, nike bėgikų juoda
Modelio Tipas Pledas
modelis SPAUSDINTI
Stilius Pastoracinės
Medžiaga
Dydis
Modelio Numeris JJ2025954
Naudoti lauko
Funkcija Atsparus vandeniui
Technics Megzti
Formos Aikštė
Spalva

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai