Išpardavimas

€31.20

€33.91

Smuikas priėmimo įdiegti remonto įrankiai, 1 set Smuikas, Bosinė Baras apkabos, luthier įrankiai

Parašyti atsiliepimą

1 pasirinkite Naujas Smuikas, Bosinė Baras apkabos, luthier įrankiai 1 rinkinys apima 5 spaustuvai, jie pagaminti iš Aliuminio, Jį labai lengva naudoti, ji bus geriausias sprendimas luthier.

Pristatymas:

Paprastai mes naudojame ePacket pristatymo iš Kinijos( apie 7-21 darbo dienas) laivo į JAV, JK, Kanados, Prancūzijos, Australijos, Rusijos.

Oro paštu per Ekonomikos China post office (apie 20-45 darbo dienas) laivo visame pasaulyje.

Taip pat mes laivas jį EMS, Kinijos tarptautinis standartinis pristatymas paslaugų, už durų-iki durų", pristatymas.Tarptautinės Pirkėjai– Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Apie mus:

Kviečiame Peržiūrėti Mano elementą.Aš suteikti jums geriausia elementą prie jūsų.Aš duosiu mano visi klientų mažiausią kainą ir geriausią kokybę.

Jūs gausite siuntos greitai ir greita reakcija.Visi daiktai bus patikrintos jūs Atidžiai ir išbandyti jums.Įsitikinkite, kad jums gauti elementą pagal geriausios būklės.Galiu garantuoti, kad jums patinka mano punktas labai daug.

Susisiekite su mumis:

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs jau gavote savo užsakymą ir yra patenkinti.Mes bus daryti tą patį už jus.

Jei esate ne laimingas su produktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums progą ištaisyti prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žymos: klasikinė gitara įrankiai luthier, luthier įrankis, apkaba smuikas, smuikas, smuikas remontas, nr elektrinis smuikas, smuikas, bosinė 4, profesinės smuikas, smuikas luthier įrankiai pardavimas, gitara luthier rinkinys
Prekės Pavadinimas YIYANG
Naudoti Smuikas Naudoti
Modelio Numeris 1/4-4/4

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai