Išpardavimas

€20.32

€27.09

ANI 18K Au750 Kietas Geltonas Aukso Grandinės Moterų Dalyvavimas Karoliai Mini Stiliaus Gimtadienio Dovana Širdies Formos Mados 24k Aukso Pakabukas

Parašyti atsiliepimą

ANI 18K Au750 Kietas Geltonas Aukso Grandinės Moterų Dalyvavimas Karoliai Mini Stiliaus Gimtadienio Dovana Širdies Formos Mados 24k Aukso Pakabukas Aprašymas ANI Papuošalai yra viena iš pirmaujančių juvelyrikos gamintojai, dizaineriai ir eksportuotojai.Mūsų gamykloje išgyveno daugiau nei trisdešimt metų deimantų, aukso papuošalų gamybos.Profesinės Papuošalų Gamintojas, priklauso CAD Departamentas & fabriko, Cusomerized Kad sveiki.

Geriausia Kokybė, Gera Kaina, Sumaišyti Tvarka, Nėra Minimalių prašymą, bando tiekimo geriausių paslaugos.Pirkti Daugiau, Daugiau, nuolaida.Daug, kad galima nemokamas pristatymas.Įvairių piršto dydžio ir skirtingų centras akmens dydis gali tiekimas, nemokamai įtraukti priklauso nuo pokyčių.

100% Realių foto, Geros kokybės, Geriausias Aptarnavimas.

ANI Vestuvinis Žiedas Jūsų Geriausi Myliu !!!!

Pakabukas Metalo: 100% Realių 24k Kietas Geltonas Auksas

Grandinės Metalo: 100% Realių Kietasis 18k Yellow Gold

Pakabukas Svoris: 0.03 gramas

Karoliai Svoris: 0,3 gramo

Grandinės Ilgis: 40+5cm, galite reguliuoti

Karoliai Stilius: 18k Gold Moterų Dalyvavimas Karoliai Pakabukas

Užtikrinti Aukštos Kokybės

Apdaila: Aukštos Poliruoto

Pakuotė: Kartoninė arba Plastikinė Dėžutė, Kiti paketas paprašė yra.

Pakuotė: 1x Pakabukas ar Pakabukas Karoliai

Paslaugų 1, vežame tūkstančių atrankos fine jewelry.Jei norite mums padaryti užsakymą bauda papuošalai jums, prašome, susisiekite su mumis ir mums bus malonu dirbti su jumis, vienas ant vieno.Mūsų papuošalai dizaineriai yra labai apmokyti dirbti su bet kokios rūšies papuošalų.Mes padarėme daug imitacijų iš katalogų, tikrasis papuošalai ir nuotraukas elektroniniu paštu mums. 2, Antspaudas, sidabrą, emalio ir akmens spalva gali būti pagaminti pagal jūsų reikalavimus. 3, Mūsų tarptautinė komanda jums siūlo kokybės produktų, pristatymo laikas, neįvykdyti klientų aptarnavimo & geriausiomis kainomis puikus pirkti ir labai patenkintas klientas. 4, Mūsų kalbų sąskaitą ir produkto plėtros vadybininkai yra laimingas, kad atitiktų anglų kalba. 5, Mūsų gamybos darbuotojų, eksporto ir apskaitos departamento užtikrinti, kad jūsų užsakymų yra pagaminti ir išsiųsti laiku, kokybės jūs tikitės. 6, Prašome susisiekti su mūsų internetinėje komanda, su bet kokius klausimus, kurie jums gali turėti.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, live pokalbių kambaryje ar telefonu.Apie mus : Sveiki atvykę į ANI Juvelyrikos Dizaino Co.,Ltd.Mes esame didmeninės ir gamintojas bauda papuošalai ir aksesuarai įsikūręs Shenzhen, Kinija.Jau kelis dešimtmečius, mes teikiame savo klientams patikimą produktų ir paslaugų už konkurencingą kainą.Ar turite mažos mažmeninės/didmeninės prekybos parduotuvė ar didelių parduotuvių, mums būtų malonu klausytis, ko jums reikia.Mūsų salonas-tai vieta, kad klientai galėtų nepraleisti aplankyti, nes mes turime įvairios rūšies produktų yra didžiulis akcijų pasiruošę klientams parinkimas ir pristatymas.Su naujos kolekcijos išeina kas ketvirtį, mes nuolat save atnaujina su mados tendencijas visame pasaulyje.Todėl mes esame tikri, jums gali rasti stilių, jūs ar jūsų klientai ieško.Jei ji ką nors tikrai unikalaus, mūsų namas dizaineriai ir draugiškas pardavimų personalas tikrai gali padėti jums paversti idėją tikrove.Dėkojame už jūsų susidomėjimą mūsų įmone.Skirkite laiko naršyti per mūsų fine jewelry katalogas.Jei jums reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

KODĖL verta Pirkti Iš jav ? 1. Mes papuošalų gamintojas, kuris gali padaryti viso proceso metu; 2. Savo Profesinės CAD Departamentas cusotmerized dizainas; 3. Kokybės Quarantee, Didmenininko Kaina, Ne MOQ Prašymą.

Vestuvių Sona

Vestuvių Sona

Žymos: necklac, aukso necklac, aukso papuošalai nekilnojamojo, širdies necklac, apykaklę nuimti, auksinis kulniukai, ts sidabro pakabukas, hot sexy moteris nuotrauka, aukso serumas, lotus įdomus realaus
Grandinės Metalo Nekilnojamojo Kietasis 18K Yellow Gold
Pakabukas Metalo Nekilnojamojo 24k Kietas Geltonas Auksas
Proga Vestuvės Vestuvinis Gimtadienis, Valentino Diena Šalis
Stilius Madinga
Metalų Tipas Geltonas Auksas
Pakabučiai Tipas skaidrės
Formos\modelis Širdį
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Pažymos Tipą Trečiosios Šalies Įvertinimą
Šalutinis Akmens NĖRA
Modelio Numeris YD0001
Elemento Tipas Pakabučiai
Prekės Pavadinimas AINUOSHI
Karoliai Stilius 18k Gold Diamond Moterų Dalyvavimas Karoliai Pakabukas
Metalo Spalvos Aukso spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Bauda
Metalinis Antspaudas 18k

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai