Išpardavimas

€13.00

€20.31

Blakstienų liftas Rinkinys Makiažas bemine Blakstienų plaukų sugarbanojimo Rinkinys Blakstienas Perm Nustatyti Valikliu plaukų sugarbanojimo Tvirtinimo Drėkina agentas False Lashes Klijai

Parašyti atsiliepimą

Blakstienų liftas Rinkinys Makiažas bemine Blakstienų plaukų sugarbanojimo Rinkinys Blakstienas Perm Nustatyti Valikliu plaukų sugarbanojimo Tvirtinimo Drėkina agentas plaukų sugarbanojimo klijais Klaidingas Blakstienas, Klijus

Salonas Grožio Perm Losjonas, skirtas blakstienų plaukų sugarbanojimo rinkinys Salonas ar Asmeniniam Naudojimui.Garbanoti ir Maistingas Blakstienų.

TOBULAS BLAKSTIENAS, NIEKADA NEBUVO PAPRASČIAU!!

Įsivaizduokite pabudimas, puikiai riesta blakstienas kasdien, be reikia nuolat palaikyti juos.Šis Blakstienų Kėlimo Rinkinį, naudojant silikono pagalvėlės su permės jūsų blakstienas vietoj tradicinio voleliu.Jie lengviau dirbti ir kad mažiau bėdų.Šis Profesionalus Blakstienų Kėlimo Rinkinys yra viskas, ko jums reikia VISADA turėti gražią riesta blakstienų nereikia curler, blakstienų priauginimas, arba tušas. ★ 100% brand new ir aukštos kokybės. 7 Vnt. Blakstienų Kėlimo Nustatyti ★ Blakstienų permė yra greitas, efektyvus, higieniška ir patvari.Naudoti ją sukurti gražus banguoti blakstienos be blakstienų curler. ★ Suteikti jūsų akis gundantis spindesys ir žavi gražus banguoti blakstienos!Padaryti jūsų akis didesnė ir gražesnė. ★ Tinka profesionaliam ir asmeniniam naudojimui. ★ Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo išbandyti ir sertifikuoti.Mūsų blakstienų kėlimo rinkinyje yra švelnus sudedamoji dalis, tačiau visada patartina atlikti alergijos testą prieš 24 valandas.

Techniniai duomenys:

1. 2 Heands Y-formos Šepečiai plaukų sugarbanojimo: 3 gabalus 2 Valikliu agento:1 buteliukas 3. Plaukų sugarbanojimo agento: 1 butelį 4. Tvirtinimo agento: 1 buteliukas 5. Drėkinamasis agento: 1 butelis 6. Plaukų sugarbanojimo klijai: 1 butelis 7. 5 ml/butelis False Lashes Klijai 8.Pakuotė:Visai mažas rinkinys vienoje poly bag,sutaupyti vietos ir laivybos kaina.

Labai Nuostabus Blakstienų Perm Rinkinys:

Mini Komplektas,Lengva Nešiotis.1 Mini Rinkinys Apima visas plaukų sugarbanojimo Įrankiai.Saugus Jokios Žalos Odos,Labai Mažai Kvapas.Po plaukų sugarbanojimo,Geras Funation ant Blakstienų Liftas!Po plaukų sugarbanojimo,blakstienas galite Laikyti Kėlimo už 3 mėnesius(Naudoti Danga Rūpintis savo Lahes kas 4-5 dienas)!Tinka Salonas Konferencija,Su šiuo Perm Rinkinį,Galite Pasidalinti Savo Patirtimi su Kitais.Rodyti kitiems, Kaip Perm Blakstienas Liftas!Padidinti Savo Verslą,Labai svarbu, Makiažas Produktas Jūsų Įmonės ar Parduotuvės,plaukų sugarbanojimo Lahes Kėlimo dabar yra labai Populiarus visame pasaulyje!Skatinti jį į Savo Studentų ar Pradedantiesiems,Gera Mokymo Salonas ar Mokyklose.Geras būdas sustiprinti Savo Supratimą.Profesionalus Blakstienų Technikas,1 rinkinys gali daryti 12 iki 15 žmonių!

Pastaba:

Naudojant sprendimų, uždarykite akis neteisingai gali sukelti dirginimą.Jei sprendimai patektų į akis, gausiai praplaukite vandeniu, 5 minutes arba tol, kol dingo.Jeigu problema išlieka eiti į profesionalus.Mūsų Bendrovė nėra atsakinga už netinkamą ar žalą, kurią sukėlė šio produkto.Prašome laikyti atokiau nuo vaikų, ne visą laiką.

Susisiekite su mumis:

Whats App:+86 186 6163 6095 Email:[email protected]

Žymos: cetearilo alkoholis inci, blakstienų false klijai, blakstienų n, blakstienų lazdele, blakstienų banga losjonas rinkinys, blakstienų klijų valiklis, anglies plieno blakstienų curler, blakstienų liftas, cleaner blakstienų, gabaritinis metalo balta
Medžiaga Vanduo,Cetearilo Alkoholis,Natrio Bromatas,Mineralinis Aliejus,Dipropylene
Modelio Numeris blakstienų liftas rinkinys
Produktas 1 2 Heands Y-formos plaukų sugarbanojimo Šepetėliai
Elemento Tipas blakstienų klijai
Produkto 6 Plaukų Sugarbanojimo Klijai
Produktas 5 Drėkinamasis Agentas
Produkto 3 Plaukų Sugarbanojimo Agentas
Prekės Pavadinimas lavos blakstienų
Produkto 4 Tvirtinimo Agentas
Pavadinimas blakstienų liftas rinkinys
Kiekis 7 Vnt / Komplektas
Dydis 7 pieces / set
2 produkto valiklis agentas
Produkto 7 False Lashes Klijai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai