Išpardavimas

€7.70

€11.85

1 Vnt Automobilinis Telefono Laikiklis Teleskopinio Strypo Magnetinio siurbtukas Stovėti Kalno Telefono Turėtojas Atramos Automobilių

Parašyti atsiliepimą

Aprašymas

Ieškote profesionalios, tačiau įperkamo telefono savininkas?Ar jums ieškoti tvirtas, patikimas įrankis, kuris gali daryti kelis darbus vienu metu?Jei taip, ieškokite toliau!Mūsų profesionalūs telefono turėtojas turi atitikti jūsų poreikius.Jis yra vienas iš geriausių pasirinkimų už jus.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Dydis: 5 x 4 x.

- Medžiaga:Plastikas.

- Universalus Mobiliojo Telefono Mount Turėtojas yra skirtos laikyti visus mobiliųjų telefonų, saugiai ir išlaikyti, ji, patogiai ir patogiai pasiekiamas.

- Naudoti-atsparus ir patvarus plovimo, kaip ir anksčiau,tada, Kai yra per daug dulkių, ji tik turi būti plaunami vandens, ir jis gali būti naudojamas po džiovinimo.

Reguliuojamo aukščio kalno tinka dauguma mobiliųjų telefonų,planšetinių kompiuterių,GPS ir kitus prietaisus.Galite naudoti savo mobilųjį telefoną, GPS, automobilių ar namie lengviau ir nereikia laikyti rankoje nebėra, jūs galite tiesiog atsipalaiduoti sau ir mėgautis jūsų laikas.

- Mažas Kūnas Stiprus Magnetinis.Mobiliojo Telefono Laikiklis Automobilyje yra mažas dydis.Bet gamina super magnetinės jėgos, kad gali turėti bet kokį telefoną.Kas daugiau,magnetinio automobilių mount yra visiškai saugus,stiprus magnetas įpratęs turėti neigiamą poveikį į savo mobilųjį telefoną.

- Didelis siurbtukas gali būti naudojamas dažnai, saugaus kalno ant priekinio stiklo.

1 x telefono turėtojas

Žymos: automobilio taurės telefono, automobilių taurė kalno, telefono stovas siurbtuko, puodelio laikiklis telefono, automobilio puodelio laikiklį telefono, savininkas mobil magnetas, automobilio puodelio laikiklį, pritvirtinkite telefono, savininkas iphon, 360 laipsnių automobilio turėtojas, magnetas telefono stovas
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Foxnovo
Suderinamos Prekės Universalus
Yra Garsiakalbis No
Įkroviklis No
Magnetinis Taip
Naudoti Automobilis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai