Išpardavimas

€25.84

€27.20

Yaye Gamtos Green Aventurine Graviruotas Runų Akmenys Rinkinys, Kristalų, Brangakmenių Amatų Feng Shui Dekoro 25pcs Nustatyti, su Aksomo Maišelis

Parašyti atsiliepimą

Aprašymas: Runos yra gražiai raižyti 24 vienetų ir vienas plokščias nustatyti.Medžiaga: Green aventurine Dydis: Apie 0.9"x0.8"x0.2"(apie 23mmx20mmx7mm) svoris apie 400g.Visi akmenys yra unikalus ir gali skirtis nuo tos, kuri parodyta paveikslėlyje.Spalvos, linijų ar gali skirtis viena nuo kitos.Pastaba:

Jei turite specialių reikalavimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš visada čia, kad paslauga jums.

Apie mūsų produktus:

1.Aukščiausios kokybės, konkurencingos kainos ,greitas pristatymas ,lašas laivybos įmanoma, geriausia ir laiku paslaugų, 100% pasitenkinimo;

2.Galite didmeninės juos perparduoti ,galiu pristatymas juos į savo paskirti adresas;

3.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi laiku ,bus atsakyti per 12 valandas, išskyrus savaitgalius;

4. Sveiki atvykę į pirkti mano svetainę, aš labai džiaugiuosi, padaryti viską už jus su geriausia kokybė ir geriausias aptarnavimas.

Pristatymas metodas:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Kinija Paštu Oro 15-35 dienas; EPS 8-13 dienų; DHL 5-8 dienų;

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime .Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra :

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Mes tik siūlome aukščiausios kokybės produktai.Greitas Pristatymas, Aukščiausia Kokybė.Jei nėra jokių kitų problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu!Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Žymos: naivuolis nike šortai, duplo policijos šuo, naivuolis drabužių za, "dupont" kosmoso, duploing raidės, dubliuoti vw raktas, dupon kabelis 1pin, kostiumas mignions, duplo deluxe set
procesas Poliruoti, graviruotas
Temos Raidės
Produkto Tipas Runų akmenys
Medžiaga Green Aventurine
Kiekis vieną rinkinį 25pcs
Prekės Pavadinimas yaye
Regioninės Funkcija Europa

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai