Išpardavimas

€13.26

€25.50

Outtobe Nardymo Akiniai Profesinės Nardymas Kaukė Vamzdeliai Anti-Rūko Apsauginiai, Akiniai, Plaukimo, Nardymo Lengva Kvėpavimo Vamzdelio Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Produkto Aprašymas:

Anti Rūko: Mėgaukitės didžiausias pagal vandens matomumas.Pažangi lęšio formos dizainas ir grūdinto stiklo su anti-rūkas gydymas reiškia, kad jūs turėsite visiškai aišku, povandeninį patirtį.

Pilna Nardymo Rinkinys: advanced anti-splash sistema apsaugo nuo vandens patekimo į vamzdelį ir prapūtimo vožtuvas leidžia lengvai tarpuskaitos ir nusausinti vandenį iš nardymo.

Profesinės Medžiagų: kaukė ir vamzdelis yra gaminamos naudojant aukščiausios klasės medžiagas.Silicio kaukė ir kandiklio suteikti maksimalų komfortą ir ilgalaikį našumą.

180° Platus Vaizdas: Šiame nardymo kaukė yra su nosies dangteliu, kuris yra puikiai tinka vartotojams, kurie nežino, kaip sustabdyti kvėpavimą iki nosies, kai plaukimo, snorkeling ar nardymo.

Paketas Apima:

1 x Nardymo Akiniai

Žymos: anti rūko purkštuvu, tuščias tušas, Inkaro Laikiklį, kaukė jūros, akvalangs neria, vyrų plaukimo kaukė, vyrai nardymas kaukė, mini scuba bakas, kaukė plaukti, vaiko snorkeling
Kvėpavimo vamzdelio ilgis 52cm
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmo Dydis 16x9cm
Ilgis dirželis 55cm, reguliuojamas bus
Medžiaga Grūdintojo stiklo objektyvas + silikagelio + PC

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai