Išpardavimas

€4.17

€8.33

Chalcedony Lotus Lašas Auskarai Mėlyna Jade Agato Amuletas Mados Gamtos Žavesio, Papuošalai, Dovanos, Moterims, Jos

Parašyti atsiliepimą

Dydis: apie 70mm

Atsitiktinis pristatymas, gali būti šiek tiek skiriasi spalva,Nes ji yra natūraliai susiformavusios,prašome vyrauja natūra.

Mes turime savo perdirbimo gamyklos, yra didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje, gali suteikti jums geriausios kokybės.Jei jums reikia daugiau, mes galime suteikti jums gerą nuolaidą!

Mielas drauge, koks klausimas jums kyla po pirkimo, prašome susisiekti su manimi, prašome tikiu, kad I duos jums labiausiai priimtiną sprendimą, jei turite problemų, prašome susisiekti su manimi, nedvejokite!

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus laiko, jei turite kokių nors klausimų, bet kokiomis aplinkybėmis.mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas per 24 valandas.

Žymos: mėlyna chalcedony karoliai, simba 925 žavesio, natūralus žadeitas, geode agato auskarai, Jade, chalcedony lašas, blue lotus naudą, egipto lotus auskarai, vienetų jade auskarai, jade necklac
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Formos\modelis Gyvūnų
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Lytis MOTERIS
Šalutinis Akmens Kiti Natrual medžiaga
Prekės Pavadinimas OIMG
Stilius Madinga
Pagrindinis Akmuo Jade
Pažymos Tipą CMA
Proga Šalis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai