Išpardavimas

€2.13

€4.24

Silikoninės Ausinės Atveju "Apple" Airpods 2 Atveju Padengti AirPods Bluetooth Įkraunama Dėžutė Atveju Ultra Plonas AirPods Apsaugos Atveju

Parašyti atsiliepimą

Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!!

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės,bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Produkto aprašymas:

1:100% kokybės patikrinimas prieš vežimą. 2:100% Originalios Bylos. 3:Mados dizainas, lengva įdėti ir lengva pakilti.

Nuoširdžiai Priminti:

Prašome patikrinti savo užsakymą sąrašą, dydis, spalva, kiekis, gaminio stilius, pašto adresą , kontaktinius duomenis ir Pan.

Vežimą:

1. Mes bus išsiųsti jūsų prekę.s.a.Ir mes tik laivas adresą, kurį paliko dėl www.siulugijos.lt.Mes parašyti jums sekimo numerį, kai siuntimą. 2. Kitą pristatymo metodų imtis įvairių laikas jums gauti prekes, todėl prieš jums pasirinkti pristatymo būdą atkreipkite dėmesį, kad siuntimo metu ji mano. 3. Jokių importo Mokesčių ir muitinės mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymo laikas Pastaba:

Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

Grąžinimo Politika :

1.Jei turite kokių nors problemų su prekės gautos, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo prekės gavimo. 2.Jei jums nereikia gauti per 60 dienų,arba bet kokių problemų, mūsų produktai tikrai egzistuoja, keitimo ar grąžinimo yra.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsti daiktų atgal !

Atsiliepimai :

1.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Gavę savo daiktus, prašome neskubėti palikti atsiliepimus mus informuoti, kad esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Teigiami atsiliepimai padės mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas,ačiū. 2.Prašome nedvejodami palikti Neigiamų atsiliepimų, be klausia mus padėti pirmiausia.Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausia spręsti problemų, todėl, jei yra tam tikrų problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums geriausia spręsti.

Žymos: atveju airpod gėlių, g apple airpods atveju, bud atveju "samsung", airpod atveju pro, airpod atveju, airpot 2 atvejis, sansung galaxy pumpurai gyvi atveju, lipnios apsaugos airpods, airpod 2, padengti airpods u
Funkcijos 3 Šoko Įrodymas
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas PEDRPOE
Dydis About 5.5*4.7cm
Modelio Numeris Skystu Silikonu Atveju
Funkcijos 2 Dulkių Įrodymas
Paketų Sąrašas 1PCS Atveju (ne įeina ausinės )
Savybės 4 neslidžia
spalva 20 spalvą pasirinkti aukštos kokybės
Funkcijos 1 "Bluetooth" Belaidės Ausinės Atveju
už airpods 2 Ultra-plonas tinka originalas
Pakuotė Taip
Elemento Tipas Ausinės Atvejais
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai