Išpardavimas

€21.25

€30.36

ALLSOME Stiprus Vienu Jungikliu Neodimio Suvirinimo Magnetas Turėtojas On/Off Jungiklis magneto 45°/90° mažo Dydžio

Parašyti atsiliepimą

Savybės: pereiti kontrolę magnetinės jėgos suvirinimo magnetas.Greitas ir saugus nustatyti.Lengva valyti, tiesiog išjungti ir nuvalykite.Tinka išspręsti viduje aikštės kampe įvairių magnetinių medžiagų.Techniniai duomenys:

Sudėtinių: NdFeB Magnetas

Kampas: 45°/90°

Dydis: 111 * 95 * 28mm / 4.37 * 3.74 * 1.1 į

Svoris: 500g / 17.6 oz

Pakuotės Dydis: 17 * 12 * 3cm / 6.7 * 4.7 * 1.2 į

Pakuotės Svoris: 585g / 20.66 oz dokumentų Paketą sudaro: 1 * Suvirinimo Magnetas

Klausimas ir atsakymas:

1.Kaip aš galiu gauti nuolaida?

Mes visada rodo geriausią mažmeninės kainos galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą, mūsų on-line parduotuvėje.Jeigu jūs esate didmenininkas, birių užsakymo, prašome susisiekti su mumis pirma, mes suteiksime jums specialią nuolaidą kainą.

Prašome atlikite žingsnis, kaip žemiau:

1 Vieta užsakymą pirma, nereikia mokėti pinigus iš karto.

2 Palikite mums žinutę kreipkitės į mus, jei yra specialios nuolaidos.

3 Mes atsakysime jums per 24 valandas.

4 Jei yra nuolaidą, mes susisieksime su jumis arba peržiūrėti užsakymo vertė mažesnė tiesiogiai, tada jūs galite perkelti mokėjimų.

2.Kaip apie muito?

Kaina neįeina visi muitai.

Mes visada deklaruoti vertės, nekilnojamojo kaina.Jei norite mums pripažinti vertę, kaip norite taupyti muito, prašome palikti mums pranešimą su užsakymu, mes bus padaryti, kaip jūs mums pasakė.Šiuo atveju, reikia atsižvelgti į rizikos muitinės.

3.Ką aš galiu padaryti, kai ilgas laikas praėjo, aš vis dar negavau sklypas?

Ši situacija visada atsitiko su post office oro sklypas.Kai jums rasti savo sklypo stebėjimo informaciją matyti sklypo liko Kinijos žemyninės dalies, bet jokios informacijos apie savo vietos post office svetainėje, dabar jūsų sklypas yra kelyje į savo šalį, arba atvyko ne savo šalyje, bet tik dėl savo vietos po pareigūnas yra pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su savo sklype laikinas, prašome būti kantriems.

Kai gavimo laikas yra trumpesnis nei 10 dienų paliko, o jūs vis dar negavau sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti gavimo laiko jums ir pabandyti padėti rasti priežasties, už vėlavimą, ir pabandyti išspręsti, bet naujienos " leis jums žinoti laiku.

Žymos: lanko neodimio, lishuai magnetinio suvirinimo žemės gnybtas, magnwtic suvirinimo turėtojas, signalizacijos kontaktas, magnetas neodimis, vario sraigto, galia stipri 90, plikas magnetiniai, magnetai neodium, mi magnetiniai blokai
Prašymas Pramonės Magnetas
Tipas Nuolatinis
Su Skylėmis No
Modelio Numeris WM1-4590S
Composite Retųjų Žemių Magnetas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai