Išpardavimas

€2.43

€4.59

TIke Toker,Elegantiškas Lady Laikrodžiai, Nerūdijančio Ponios Suknelė Grupė Moterų Žiūrėti Femme Apyrankę Stiliaus Kvarcinis Laikrodis Laikrodis Lydinio

Parašyti atsiliepimą

Apie produktus: 1.Žiūrėti neapima jokių priedų (jei yra kai kurie priedai, nuotraukos, jei norite, kad priedai paveikslėlyje, prašome susisiekti su mumis ir tvarka). 2.Spalva gali skirtis priklausomai nuo differen CRT ir LCD ekranus.Mes negalime garantuos, kad spalva mūsų prekes bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.Pirkti\'ų Informacija: 1.Prašome įvesti savo VARDĄ, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo. 2.Prašome įvesti savo teisingą adresą, įskaitant savo butą Nr. gatvė,miesto,regiono ir šalies,ir pašto indeksas.Kitaip savo sklypo gali būti grąžintos! 3.Mes nesame atsakingi už JŪSŲ KLAIDA, nors ginčas.

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkintas prekės skiriasi nuo aprašymas.ir kokybės.Prašome leiskite man žinoti, ir jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mumis,visa grąžinamoji išmoka,pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia,prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs gaunate jūs.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes won\ \ 't return, laivybos išlaidų arba don\ \ 't cost atgal į mane nebent it\ \ 's mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.Jei jus tenkina mano daiktų ir paslaugų,prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų,prašome kreiptis confort leiskite man žinoti, pirma,aš duosiu jums gerą sprendimą.Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti,todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas,tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Žymos: kingspec ssd vairuotojas, p20 lite atveju sportas, kingspec m2 aušinimo, l fanny paketai moterims, nagų medienos failą rožinė, plunksnų stalčių rankenėlės, l ement 451 baterija, kingston 32gb micro, kingspec ssd nt 256
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Juostos Ilgis 17.5 colių
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Prekės Pavadinimas Tike Toker
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Byla Storis 5mm
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Juostos Plotis 7mm
Funkcija Atsparus Vandeniui
Stilius Mada & Atsitiktinis
Judėjimas KVARCAS
Byloje Formos ROUND
Ciferblato Skersmuo 30mm
Modelio Numeris 8707238

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai