Išpardavimas

€56.96

€73.02

Papildoma Mokėti Savo Užsakymą Aukso Kampe specil, kad grąžintų kad XIANJIA

Parašyti atsiliepimą

Aukso Kampe specil, kad grąžinti

Pakavimas Ir Pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai,mes išsiųsti elementai 1-3days kai mokėjimas yra baigtas.

mes turime elegantiškas polietileniniai maišeliai ir dėžutės.Jei jums nepatinka šių pakuočių, mes taip pat priimame pritaikymas.Tiesiog pasakykite mums, ką paketą norėtumėte.DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę ?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus dėl sekimo svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos ?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina ?

Mūsų parduotuvėje siūlome Dropshipping, jei turite didelių reikalauti, kad į kai kuriuos produktus, prašome įtraukti visų spalvų į jūsų krepšelį, spauskite pirkti jį, bet nereikia įvesti savo slaptažodį

tada galiu pamatyti savo unpay kad ir aš atnaujinti kainą už jus, tada jūs galite atlikti mokėjimą, jeigu jūs sutinkate, bendra kaina, ačiū.

taip pat jūs galite užduoti mums nuolaida, jei nėra pardavimų skatinimas . 5. Kaip ilgai aš galiu gauti prekes ?

Pristatymo laikas priklauso nuo siuntos ir savo srityje , bet mes atsiųsime kuo greičiau, kai tik gausime jūsų mokėjimą.

Žymos: lg g5 bamperis metalo, liūtas žavesio raištį, nike moterų raumeningas, sveikas maistas keds, k9 šunų pardavimas, indija, būsto s5 draugais, "ios", "android" magnetas, k9 dome liustra, objektyvo šviesos aikštėje

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai