Išpardavimas

€516.64

€833.30

Implantuoti plaukų Silikono sekso Lėlės vyras Troso Metalo Skeletas Japonijos Suaugusiųjų viso Kūno Tikroviška Meilės, sekso Lėlės, vyrai male

Parašyti atsiliepimą

Gerbiami pirkėjas, pažadame, kad mes suteiksime 100% pati lėlė, kaip paveikslėlyje.Mūsų Parduotuvė-Raudonas Kampas pateikti lėlės, su aukštos kokybės ir atsisako gaminti lėlės su žemos kokybės visi produktai mūsų parduotuvėje praėjo CE sertifikatą.Sekso žaislai, suteikti jums su funkcijomis ir paslaugomis sutuoktinio arba sutuoktinio ar partnerio ir pateikti visus džiaugsmus jus į savo miegamąjį.Jūsų sutuoktinis ar partneris, kartais negali patenkinti jus, kai jūs norite imtis veiksmų, miegamasis.Taigi,geriausias sprendimas yra naudoti silikono lėlės.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors užklausą, siekiant užtikrinti, kad jums bus gauti tinkamą ir svajonių lėlės.Ačiū!

Apie Logistiką: 1.Išsiuntė iš korėjos sandėlyje: apie 3-5 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: apie 20-55 dienų atvykti 3.Vežamos iš Kinijos į JAV,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,čekija,Ispanija,Italija,belgija,Danija,Liuksemburgas,Olandija,Kroatija,Slovakija,Slovėnija,Suomija,Danija, Austrija,Švedija,Graikija,Airija,Portugalija,Estija,Latvija,Lietuva,Rumunija,Vengrija,nemokamas pristatymas, apie 3-15 dienų atvykti.Kai jūs atliekate savo užsakymą, prašome palikti pranešimą Paaiškinimai su šia informacija: Odos Spalva + Akių Spalva+plaukų Stiliaus+Nuolatinis Galimybė(ne nuolatinis ) Jei jums nereikia išeiti iš bet mums žinutę, mes numatytuosius nustatymus, kad jums reikės, pačios lėlės, kaip mūsų reklamos nuotraukas.Venų variantas turėtų būti mokama papildomai,ir drabužiai foto nebus siunčiamos, kurie yra naudojami tik siekiant padėti shotting poveikį.jei jums reikia ,pls susisiekti su mumis!

DUK

Q: ar lėlės odos dėmių?

A: dollrsquos nors odos patvarus ir atsparus rip, ašaros, ir dėmių nėra nesunaikinamas.Jūs turite būti atsargūs, išlaikyti savo lėlės, toli nuo tamsūs audiniai ir prigludę drabužiai.Jei jums patinka tamsių drabužių, jūs turėtumėte būti tikri, nuplaukite jį, prieš pateikiant jį į savo lėlės, ir įsitikinkite, kad nėra parduotuvėje jos drabužius.Geriausia drabužių lėlėms yra šviesios spalvos, palaidų montavimo audiniai.

Q: Ar SEXYE Lėlės ateina su garantija?

A: Dėl produkto pobūdžio, mes negalime priimti deklaracijas.Tačiau mes pasisakome už mūsų produktą ir padaryti viską, ką galime, kad patenkinti mūsų klientai

Q: Kas yra jūsų grąžinimo politika?

A: Nors wersquod kaip visiškai patenkinti visi mūsų klientai, mūsų įmonė politika: VISI sandoriai YRA GALUTINIAI.Tačiau, mes labai rekomenduojame, kad jūs naršyti daugybė galimybių pakeisti savo SEXYE lėlės.Jūs galite pakeisti savo drabužius, apsikeitimo jo ar jos perukas, taikomas tam tikrų rūšių kosmetikos, ir net keisti savo veidą.

Vežimas

1. Mes nepriimame PB BOX adresas , ir tik laivo patvirtino, kad adresą, savo užsakymą adresą užsakyta prekė ir pristatymo adresą, negali būti pakeistas po prekės, vežamos.

2. Lėlės reikia 2 - 3 dienas apdorojimo laikas + 4 - 13 dienomis laivybos = 2 savaičių, iš viso pristatymo laikas (apytikslis).

3. Mes pasiliekame teisę nustatyti optimaliausią pristatymo būdą ir vežėjas galima.

Privatumo Apsaugoti

1. Jūsų privatumas yra pagrindinis mūsų tikslas.Visi paketai pristatomi į diskretiška pakuotė (visiškai paprasto kartono); be to, klientų duomenys yra uždaromos pagal mūsų privatumo politiką.

2. Ten yra ne konkreti nuoroda ar ženklinimo ant dėžutės, kad atskleidžia turinį viduje.

Užsakymo Atšaukimas & Grąžinamosios Išmokos

1. Kaip greitai, kaip jūs įdėti savo užsakymą, jūs gausite užsakymo patvirtinimo laišką.Tai reiškia, kad mes gavome jūsų užsakymą mūsų sistema ir pre-leidžiama savo kredito kortelės pirkti.

2. Kai gauname jūsų užsakymą, mes bus pradėti gamybos procesą savo lėlės.Visi SEXYE lėlės yra pagaminti pagal užsakymą, gamybos laikas yra nuo 3 iki 7 dienų iki laivai iš gamintojo ir ji paprastai trunka 2 savaitės laivybos tranzito.Galite tikėtis, kad visos gamybos ir laivybos laikas jūsų svajonių lėlė galėtų būti apie 3 savaites (faktinis pokalbių laikas gali skirtis, priklausomai nuo pristatymo vietos).

3. Dėl šventės, šventės ar neišvengiamų aplinkybių delsimas gali atsirasti gamybos ar siuntos produktas.

Kaip tai užsakymą produktas sukurtas tik jums, jūsų užsakymas gali būti atšauktas bet kurios priežasties, PARDUOTI, YRA GALUTINĖ.Jei norite pakeisti, taisyti ar atnaujinti užsakymą, jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo data ir laikas pirkti siekiant prašymą pakeitimus ir pamatyti, jei pakeitimai yra galimi, papildomas mokestis gali būti imamas priklausomai nuo jūsų prašymą.

Garantija Ir Žalos Atlyginimo

1. Dėl šio produkto pobūdį, tai yra neįmanoma, mums teikti valiutos keitimo ar grąžinimo, kaip yra daug dalykų, pvz., higienos.Prašome suprasti, kad tai normali praktika per sekso lėlės pramonei.

2. Jei jūsų produktas ar bet kurios jų dalies, yra pažeistas vežimo procesą ir lange yra matoma žalą, PRAŠOME PRISIJUNGTI PAKETĄ ir jums turėtų atverti skundą, vežimas, vežėjas, kaip, kad tikriausiai įvyko per siuntą.Po to, prašome pranešti mums, kad mes taip pat gali peraugti tai.Kartono dėžės, ir net Skrydžio Atveju gali gauti įbrėžimų ar sulūžti metu vežimo, nes dauguma produktų yra sunkūs.Prašome pranešti laivybos kompanija, jei matote, matomas klausimus, langelį.

3. Jei produktas turi kokių nors problemų, prašome siųsti nuotraukas mums ir mes bus įvertinti šią problemą, siekiant užtikrinti sprendimo, tai priklausys nuo incidento pobūdis.Jei problema atsirado dėl mūsų ar mūsų gamintojai, mes bus rūpintis ji.

Žymos: pusė silikono meilės lėlė, modelio vyriškos lyties lėlė, lėlės nekilnojamojo, sekso žaislas, plaukų implantas, tpe meilės lėlės, gėjų silikono lėlės, japonų, atgimti, sekso lėlės plaukų implantas, japonija sekso lėlė vyrams
Pažadas 100% pats kaip nuotraukoje lėlė produktas
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Gamtos ir Ruda
Pakuotė Įmonė dėžėje polyfoam
Tinkamas Manekenai, Masturbacija, Cosplay, Kartu
Funkcijos Krūties lyties, makšties ,išangės lytis
Modelio Numeris xia mei Silikono Lėlės
Įtraukti 1 x sekso lėlės, 1 x apatiniai
Medžiaga Silikono su Metalo Skeletas
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Aukštis 149cm, kad 169cm sexdoll
Prekės Pavadinimas REDANGLE
Privalumas saugus, švelnus, smooth, nekilnojamojo jaustis, nr. savitą kvapą

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai