Išpardavimas

€48.03

€55.84

Vasaros Suknelė Moterims Dashiki Afrikos Spausdinti Drabužių Rankovių Ankara Undinė Šalis Ilga Suknelė Plius Dydis 6XL WY2013

Parašyti atsiliepimą

Greitai Vežimo Paslaugos/Didmeninė ir Drop Laivyba yra Abu Sveiki.

1.Kaip ilgai, kaip daugiau nei 5 vnt drabužius pagal užsakymą, jūs gausite NEMOKAMAI EXPRESS siunta, pavyzdžiui, DHL/ Fedex/ EMS/ Aramex ar kitų express".

2.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Žinoma, tuo daugiau jums, kad, tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Mes net galėtų suteikti paslauga pridėti savo etiketes ir gaminti individualų drabužius.

3.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei jūs ' d patinka.

Dėmesio : Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Pastaba :Pls patikrinti išsamiai dydžių iki užsakymą

Dėmesio: Dydis gali būti 2cm/1 colio netikslumas dėl rankos priemonė; Modeliai yra nuoroda tik, Spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi, nes stebėti.Dydį galite pasirinkti yra Azijos Dydžio ir dydžio prekės,mes ženklą JAV Dydžio ,taip pat.Dėkojame už jūsų supratimą!

Pavyzdžiui : Jeigu nuspręsite Azijos Dydis M ,mes atsiųsime jums US Dydis 6 .

Žymos: 6xl moterims, afrikos bitenge bridesmaids suknelės, afrikos suknelė moterims, alavo suknelės, 5xl suknelė moterims, afrikos dashiki maxi suknelė, plius dydis moterų drabužiai 6xl 7xl 9xl, pora suknelę, vyrams ir moterims, 5xl suknelė, 6xl
Kilmės KN(Kilmės)
Siluetas Trimitas / Mermaid
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga 100% Medvilnės
Pritaikymas slim fit
Talėja Natūralus
Apdaila NĖRA
Audinio Tipas Batikos
Tipas Seksuali Suknelė
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Numeris WY2013
Ypatingas Tradicinių Drabužių
Stilius Sexy & Klubas
Iškirpte Stebėjimo
Lytis MOTERIS
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas BintaRealWax
Sezonas Vasaros
plius dydis 6xl

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai