Išpardavimas

€12.33

Kepimo forma cake box / moon cake pakuotės, dėklas / aliuminio folijos tortas puodelis su dangteliu /folija pudingas Putėsiai Puodeliai virtuvės įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Produkto: tin popieriaus taurė, desertas taurės, keptos taurės, gali patekti į orkaitę.Taurės dydis: viršutinis nagų skersmuo 8,5 cm, dugno skersmuo 6,6 cm, 3.5 cm.Talpa 125 ml Padengti dydis: 2.5 cm.spalva:atsitiktinė pristatymas.

www.siulugijos.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių, todėl mes pridėti EMS laivybos nuorodą pirkėjų, kurių šalys yra ne Kinija paštu oro pašto www.siulugijos.lt sistema.Prašome suprasti, kad laivybos mokestis Kinijos po oro paštas, EMS yra ne tas pats, mes išsiųsti iš elementų Kinija Paštu air mail, o ne EMS, kai jūs pasirenkate EMS nemokamas pristatymas.

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, paprastai Pagal 2KG siųsti kinija po daugiau nei 2 KG UPS/DHL/.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Pastabos

* Sumaišykite kad sveiki.

*Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 val.

Žymos: aliuminio folijos dangteliu, taurės mėnulis, bakeware metalo, tortą padengti, cupcak stendas, taurės mėnesinių, pyragą dangteliu, mėnulis pyragas pelėsių medienos, mėnulis pyragas, urmu cake box
Funkcija Eco-Friendly
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Sertifikavimo CIQ
Prekės Pavadinimas FANYI
Tipas Pyragas Įrankiai
Modelio Numeris m
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga aliuminio folija

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai