Išpardavimas

€20.39

€40.78

Moterų mielas kuprinė black pu odos Šviežios kuprinė moterims, mini ponios krepšiai 2020 tendencija

Parašyti atsiliepimą

moterų mielas kuprinė black pu odos Šviežios kuprinė moterims, mini ponios krepšiai 2020 tendencija

Transformatorius Kuprinė - Jame yra du dirželiai.Todėl jūs galite naudoti ją kaip kuprinė su tiek dirželiai, ir naudoti jį kaip pečių kuprinė su vienu diržu!Kelis funkcionalus Krepšys, kuris ne tik leidžia jums ieškote gerai, bet taip pat atitinka visus poreikius norite iš kuprinė ir pečių maišą.

Dėmesio:- Sveiki, Draugas, Jei jums nepatinka kuprinė, kai jis atvyksta, nesijaudinkite.Mes Nemokamai Grąžinti politikos prieinama Klientams iš JAV, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Rusija.Ir Jei jūs esate iš kitų šalių, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu jeigu paketinių gauna vėluoja, arba pasitraukė.Mes siūlome jums daug daug geresnis sprendimas, kuris jums bus laimingas su tuo.

Akcijos: siekiant naujų produktų Kaupiasi pardavimo.jūs galite gauti 1$ nemokamai pirkti dabar,akcijos terminas:rugsėjo 14 d.

Dovana Nemokamai : Mes pasirengę viena pora kojinių, kaip Dovana.Bet nedaug.Pirmajame 100 klientų, kiekvienas gaus viena pora(vertė 1$)Nereikia praleisti šią Galimybę, mieli Draugai!Dovanos bus atsitiktinai pasirinktas iš, kaip nurodyta toliau: taigi ateina pirkti dabar.

Žymos: kuprinė mažų moteris, mini kuprinė, ballance moteris oda, mulle moteris oda, colales moteris oda, Kuprinė, panthalon moteris oda, mini kuprinė, atgal krepšys, visos mokyklos
Išorinis Dumblo Kišenėje
kuprinė moterims Mielas Kuprinė
Pamušalas Poliesteris
Technics Žakardo
Talpa Žemiau 20 L
Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė Medžiaga PU
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Lietaus No
kuprinė Mini Kuprinė
Balansinė Sistema CR
Modelio Numeris JHAM03
Stilius Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
Kuprinės Tipą Softback
Apdaila NĖRA
Elemento Tipas Kuprinės
kuprinė juoda krepšys 2020 tendencija moterų
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas užtrauktukas
ponios maišelį kuprinė moterims
Interjeras Interjero Skyrelio

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai