Išpardavimas

€19.88

€30.13

Konservuoti Moss Sienų Dekoras Nėra Privalomi Techninės Priežiūros Darbai Natūraliai Nekilnojamojo Konservuoti Moss Kambarys Sodo Dekoro Ir Namų Sienos Šalis Amatų Festivalis

Parašyti atsiliepimą

Aprašymas:

Ši dėžutė konservuotų moss ateina supakuoti urmu atveju maždaug 1.1 LBs plaukuotas samanų.Konservuoti moss yra ideali pamušalas krepšius ir apimantis langų dėžės.Tai yra taip pat puikus dekoravimas, sodo šalis ir priduria, lightspot bet projektus.

Ypatybė:

[Naudinga]Šis konservuoti moss yra aukščiausios kokybės, ekstra-ilgas, drūtas pluošto sukurti vertę, bet sode, arba plaukiojančioms priemonėms, projektą.

[Specialių]Kiekvienas turės šiek tiek kinta, bet yra tos pačios bendrą išvaizdą, pajusti ir elementai.Samanų meno kūrinys bus ypatingas ir unikalus.

[Nėra Išlaikymo]Pakabinti ir mėgautis.Jums nereikia vandens ar pašarų jūsų patalpų sodas, nr. drėkinimo, nėra saulės šviesos, nėra dirvoje, nėra ir drėkinantis ar apipjaustymas būtinas.

[Praktiškai]taip pat plačiai naudojamos padengti dirvožemio soduose ir kambariniai augalai.Tai yra gražus, natūralus, funkciniai meno kūrinius.

[Plačiai Taikoma]Konservuoti moss yra ideali pamušalas krepšius ir apimantis langų dėžės.Ji priduria, gana prisiliesti, kai naudojamas su orchidėjų augalų ir sultingi terariumai.

Specifikacijos:

Spalva: Tipas 1;2 Tipo;Tipas 3;4 Tipo;5 Tipo;Tipas 6;7 Tipas;Tipas 8;9 Tipą;Tipas 10;Tipas 11;Tipas 12;13 Tipas;Tipas 14;Tipas 15;16 Tipo;Tipas 17;18 Tipo;Tipas 19 (Pasirinktinai)

Medžiaga: Moss

Stilius: Mielas

Proga: Namo Sienos, Biuro, ir t.t

Pakuotės Dydis: 30*19*8cm / 11.81*7.48*3.14 colių

Grynasis svoris: 500g / 1.1 lb

Pakuotės svoris: 700g / 1.54 lb

Paketų Sąrašo:

1 * Konservuoti Samanų

Pastaba: produktas turi būti ne artimųjų ar apipurkšti su vandeniu, jis praras spalvą.

Žymos: pipirai purtyklė, samanų, kambarį papuošti, oro augalų tillandsia, žalioji siena, aliuminio popierius, ins dirbtiniai augalai, dekoro samanų, patalpų augalų lentynos, stoo kambarį dekoro
Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Augalų Stilius žolė
Krova Kabinti

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai