Išpardavimas

€13.10

€18.20

2019 Naujas Moterų Pledas Vilnonis Sijonas Derliaus Aukšto Juosmens Mini Sijonai Ponios Aline Slim Klubo Paketą, Trumpas Sijonas Korėjos Faldas Mujer

Parašyti atsiliepimą

dydis Juosmens

(cm) Klubų

(cm) Ilgis

(cm) Hem

(cm) S 64 84 39 - 68 M 40 88 - L 72 92 41 - XL 76 96 42 - XXL - - - Pastaba: 1.Tai yra Azijos Dydis ,Visi dydis yra matuojamas cm ,Azijos dydis yra šiek tiek mažesnis nei Europos dydį ir Amerikos dydis.Pls, pažiūrėkite, stalo prieš jus pirkti.jei nesate tikri dėl dydžio ,pls nedvejodami susisiekti su mumis prieš vietoje užsakymo. 2.Dydis informacija yra matuojamas pagal save, Kartais ji turi kai kurių klaidų ,bet visada per 1-3cm.

1.Atkreipkite Dėmesį, kad: (1)Faktinis audinio spalvos gali šiek tiek skirtis nuo interneto spalvų, nes variantus ekrano spalvų parametrus. (2)Kai jūs žinote, kad jūsų kūnas matavimais,konsultuoja dydžio diagramos produktų puslapių faktinio prekės matavimai, siekiant nustatyti, kuris dydis jums reikia pirkti. 2. Kūno Matavimai: Matavimo patarimų puikiai tinka: Gauti matuojant, prieš pateikiant užsakymą.mes primygtinai siūlome, jūs turite savo matavimai pirmoji profesionali siuvėja arba priemonė sau taip priemonę vadovas toliau. 3.Grąžinimo ir Keitimo Politika:

1.Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant.

2.Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku.

3.Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums.

4.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje. 4. Atsiliepimų Politika:

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Žymos: korėjos sijonas, sijonas y2k, origoods kelnės, sijonas pu za, sijonas, sijonai, japonijos sijonas, Sijonas, pledas klostyti sijonas, ilgas smėlio spalvos pledas sijonas, sijonas žiemą
jupe femme saias feminina
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
sijonai moterims jupe femme
Medžiaga Medvilnės
Modelio Tipas Pledas
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Apdaila Mygtukas
aukšto liemens sijonas mni sijonas
faldas faldas mujer
Modelio Numeris mini vilnos sijonas
plonas sijonas f241 vilnoniai marškinėliai
Talėja imperija
Siluetas A-LINE
Amžius Amžius 18-35 Metų
moterų sijonas sijonas su aukštos juosmens
trumpas mini sijonas Elegantiškas Moterų Sijonas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai