Išpardavimas

€5.81

€8.29

Naujos Lauko Kariuomenės Juosmens Diržo Krepšys, Atsparus Vandeniui Kempingas Taktinis Krepšys Kelionės Žygiai Sporto Armijos Kuprinės, Piniginės, Telefono Dėklas Dėklas

Parašyti atsiliepimą

Aprašymas:

1 Šis dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės 1000D nailono audinio.Jis yra stiprus, patvarus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Tai yra taip pat atsparus vandeniui ir nuo korozijos.Ji neblunka, net jei ji nėra lengva pūti vandenyje.

2 dėklas' s back yra suprojektuoti su Molle sistema, kurią galima pakrauti į vest, diržo, kuprinės ir kiti įrankiai, naudojami, atlikti įvairiais būdais, yra multi-funkcinė lauko priemonė.

3 dėkle yra kablys ir kilpa užtrauktuku dizainas, kuris gali būti atidaryti ir uždaryti lengvai.Ji gali užtikrinti, kad viskas bus ne fall out lengvai į maišą.Tai yra saugus lauko įtaisą.

4 Šis dėklas yra plačiai naudojamas ir gali būti naudojama kaip žibintuvėlis maišelį, purškimo maišelį ir kiekvienas maišelis, cigaretės, mobiliojo telefono, raktų, žiebtuvėlių gali būti įdėti į šį dėklas, kuris atneša labai patogumui lauko veikla.

5 priekinis krepšys yra taip pat asmeninį kablys ir kilpa užtrauktuku dizaino, gali būti įterptas vardu savo asmenybę mažų objektų, pabrėžiant asmens statusą ir dizaino prasme.

Specifikacija:

Tipas: Medžioklės krepšys

Medžiaga: Nailonas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: unstretched ilgis 10cm, ištemptas 26cm

Naudojama taktika, medžioklė, kempingas

Paketas apima:

1*Taktinis krepšys

Žymos: lauko piniginės, multitool dėklas, universalus taktinis atveju, molle taktinis priedai, mag, kuiu medžioklės laimikiai, logotipas juosmens dėklas, kelionės piniginės, krepšys telefono, ranger žalia militar
Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris Taktinis krepšys
Prekės Pavadinimas CQC
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai