Išpardavimas

€23.59

€39.31

Amomax Reguliuojamas Tactical Dėklas CZ tvarkos taisyklių 75d Compact Jautis 24/7 - dešiniarankiams Juoda

Parašyti atsiliepimą

Amomax Reguliuojamas Tactical Dėklas CZ tvarkos taisyklių 75d Compact Jautis 24/7 - dešiniarankiams Juoda(Standartinis tik su juosmens plokštė, jokių kitų priedų) Savybės: .Dėklas kūno ir vykdyti platforma yra prijungtas prie įrankių, ir dėklas kūno pasukamas 360 laipsnių kampu, taip, kad balansinė poziciją galima lengvai reguliuoti. .Suderinama su 4 skirtingais nešiojimo platformų - irklas (standartas), diržo MOLLE ir kojų platforma.Visi nešantys platformos gali būti pakeisti tik vieną varžtą. .Vartotojai gali atlikti juos kasdieniniam naudojimui, lauko sporto, Norman šaudymo treniruočių ir varžybų, net ir sparčiai kintančiose situacijose, dėklas bus tvirtai pritvirtintas prie diržo, kojų arba MOLLE sistemos. .Veiksmus, koreguoti nešiojimo pozicijos: 1. Atlaisvinkite tik varžtas ant nugaros; 2. Pasukti pagrindinio korpuso dėklas į nešimo padėtyje; 3. Priveržkite varžtą ir užbaigti padarinių. .Naudojimo Diapazonas: kasdien atlikti, taktinio šaudymo, šratasvydžio ir pan.(Standartas tik su juosmens plokštė, jokių kitų priedų) Specifikacijos: .Spalva: Juoda .Medžiaga: PP .Ranka Variantas: dešiniarankiams .Gaminio Matmenys: 10.97 x 8.82 x 4.72 cm .Produkto Svoris: 150g .Pakuotės Matmenys: 11.5 x 9 x 5cm .Pakuotės Svoris: 160g .Įpakavimas: Dėžutė Pakuotės Kiekis: .1 x Dėklas

1.Q:Jei aš pirkti daugiau,bus kokių nors nuolaidų Ar kitų paslaugų?

A: pls susisiekti su mumis el. paštu: [email protected] arba palikite mums žinutę ir mes citata jums geriausią kainos nuolaida, ta nuolaida yra pagrįstas karton. pakuotėje vienetų PAK.Mes priimame dropshipping ir didmeninės, ir OMB "Excel" sąrašo.Mes priimame išsiųsti prekes pirkėjui tiesiogiai,ne mūsų, bet informacijos.pls būti tikri.

Tarnavimo Laikas :8:00-18:00(Pekino Laiku) ,Wechat/Whatsapp paslauga: +8613822596145

2.Q:Kai aš galiu gauti elementą po atlikęs mokėjimą?

A:Įvairių Siunta Įvairių Senėjimo,mes paprastai susiję su tvarka per 1 dienomis,kai valstybinė šventė gali atidėti 1 dienos.

3.Q:dar negavau elementą po 30 dienų,ką aš turėčiau daryti?

A:pristatymas, reikia daugiau laiko,pls palaukti kelias dienas, ir mane informuoti, padėti jums išplėsti apsaugos laikas iki 45, arba pls pabandyti susisiekti su original post netoli savo namų, pakuotės gali būti ten.

4.Q:Ką gavau skiriasi nuo nuotraukos,kas atsitiko?

A:Kiekvienas daiktas skirtingų šviesos gali atrodyti kitaip,prieš vežimą ,mes gerai supakuoti ir patikrinkite, ar 3 kartus,nors mes supakuoti na,ji vis dar nepavyksta išvengti skaldytų, nes kai kurie smurtinio perdavimo siuntą.Šiuo atveju,pls susisiekite su mumis ir leiskite man žinoti, kiek kiekį neveikia,prašome rašykite man, ką tu nori: grąžinti jums santykinis pinigų, arba vėl jums breoken dalys.Grąžinimo terminas:ji paprastai imtis 3-20 dienų grąžinti į jūsų sąskaitą, jei mes spręsti ginčą.

5.Q:Kaip grąžinti?

A:Mūsų produktai ne lokys grąžinti mokesčių!jei jūs nežinote, produktų duomenų aiškiai,pls susisiekti su mumis pranešimo dydis ir taikymo,jei jūs neteisinga vieta be užsakymo, susisiekite su mumis, kai prekės išsiųsti,mes negalime priimti grąžinti pinigus.

6.Q:Apie Grįžtamąjį Ryšį?

A:Jei jums patinka tai,pls duoti iki 5 Žvaigždžių prekės atsiliepimą ,jei ji neatitinka jūsų poreikių,pls susisiekti su mumis apie savo jausmus prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,aš pabandyti mano geriausia spręsti.

Žymos: marškinėlius cz p10, cz p10, pistoletas smith, beretta 92fs padas, jautis ts9, amomax dėklas, paslėpta tactical dėklas, Pistoletas Dėklas, g2c, dėklas
Modelio Numeris 2735326
Medžiaga PP

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai