Išpardavimas

€24.65

€49.30

Gryno Titano Akiniai Taškus Optinio Kadro Receptinių Akinių Frameless Akinius Vyrams akiniai silikoninės 611

Parašyti atsiliepimą

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 Atitikimo Akinius Žingsniai: 1 Žingsnis: Įdėkite kad šio produktai,ir mokėjimo ji.2 etapas: Pateikite recepto informaciją arba gydytojas, knygos mums.Pvz.: OD(dešinė Akis):SPH___;CYL___;AŠIES____.OS(Kairė Akis):SPH___;CYL___;AŠIES_____.PD(Pupillary atstumas):_____.Jei jūsų recepto turi "PRIDĖTI",prašome apmokėti už poros progresiniai lęšiai už papildomą mokestį vėl,ir pasakykite mums, kaip jūsų "PRIDĖTI".3 žingsnis: Mūsų specialistai kokio korekcijos patikrinti informacijos, su jumis,prašome atsakyti mumis kaip įmanoma greičiau.

4 žingsnis: Po patvirtina informaciją,mes pradėjome Užsakymą Akinius.5 žingsnis: Mes turime 3~5 dienas apdoroti,kai bus tam pasirengusi,mes išsiųsti.Pastaba: 1.Visi jūs suteikiate mums duomenys turi būti tikslūs be klaidų,ir tai yra jūsų optikas, pasakė, kad jūs,o ne DALIMIS.DUOMENŲ(informaciniai Duomenys).Kai jums nustatyti senaties po to, kai mes negalėjo pakeisti. 2. Į kainą įeina rėmas +Aukštas rodiklis Tonuoti 1.61 Asferiniai Super sunku padengtas vieno vizija lęšius.Recepto : Sferos: -/+0.00~-/+8.00, Cilindras: -/+0.50~-/+2.00. 3.Įsitikinkite, kad jūsų recepto buvo matavimo neseniai. 4.Taikomojo,+ (Pliuso Ženklas) - tai presbyopic akinius,- (Minuso Ženklas) - tai trumparegystė akinius. 5.Tai akiniai yra aukštos aišku, lęšiai, akinių,gali turėti keletą nepatogių pradžioje.Jei turite,nesijaudinkite,tai yra normalus reation, jums reikia kelių dienų priprasti prie jo. 6.Jei norite paprasto akinius(zreo galios lęšiai, akiniai ),kaip dekoratyvinis,praneškite man,ačiū.Jeigu tu negali siųsti receptą į mus ir nėra susisiekite su mumis per 3 dienas,mes numatytasis siųsti paprastą akiniai jums.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Žymos: akinių taškus, taškus akinių vyrai, coste recepto akinius vyrams, magmatic akinių rėmeliai vyrų, recepto akinius ar, toketorism recepto akiniai, beta titano akinių rėmeliai vyrų, akiniai frameless, titano dvigubas akinių rėmeliai vyrų, lieti recepto akinius vyrams
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Modelio Tipas Kietas
Rėmas Medžiaga Titano
Modelio Numeris 611
Lytis VYRAI
Akiniai Priedai KADRŲ
Prekės Pavadinimas XINZE

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai