Išpardavimas

€8.08

€12.42

Odos Širdies Moterims, Piniginės " Prabangos Prekės Ženklo Raudonos Piniginės Mažos Piniginės Mergaičių Gražių Kortelės Turėtojas Dizaineris Piniginės Moda Mujer 2019

Parašyti atsiliepimą

Mielas Mielas odos širdies rankinėje mergaitėms

Dydis:12*9.5*2.5 cm

Spalvos :rožinė,raudona

Medžiaga : oda

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Kokybės Atnaujinti Daugiau komforto,Daugiau šilumos,Daugiau stylis Visi produktai mūsų pačių gamykloje, Visi produktai sandėlyje

Komplektą sudaro:OPP 1 x piniginės

Mokėjimas 1.www.siulugijos.lt, padeda Vizų,Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western Union", "Webmoney", QIWI ir pavedimu per bankų.

2.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.Pristatymas 1.Mes atsiųsime elementus per 2-3 dienas, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4.Prekės yra vežamos www.siulugijos.lt Standartinis Pristatymas , www.siulugijos.lt Premium Pristatymas, ePacket,pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų. 5.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais:UPS,DHL, " Fedex,TNT,DEPX,AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: bentoy milkjoy, katė lazerio piniginės, piniginės, raudona piniginė, kopijuoti prabangos prekės piniginės, prekės piniginės, korko piniginės, pochette plastikų, rankinėje raudona, širdies piniginės
Dydis 12*9.5*2.5
Medžiagos Sudėtis Oda
Funkcija kortelės turėtojas,monetų piniginės
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Medžiaga PU odos
Stilius Mielas,Mielas
Pagrindinė Medžiaga PU
Lytis berniukams, mergaitėms, moterims, moteriška
Uždaryti užtrauktukas
Prekės Pavadinimas bentoy
Apdaila širdies moteris piniginės
spalva Rožinė,Raudona
Elemento Aukštis 9.5
Modelio Numeris PL OIN
Tipas monetos piniginėje,mažas maišelis
Modelio Tipas Kietas
Formos Ovalo formos
Tipas 2 Kortelės Turėtojas
Elemento Ilgio 12
Prekės Svoris 90g
Elemento Tipas Monetos Piniginės
Elemento Plotis 2.5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai