Išpardavimas

€3.18

€4.89

20x10mm Disko Magnetai, Stiprūs, Galingi Neodimio Magnetas Apvalios Mažos Nuolatinis NdFeB Magnetas ndfeb Magnetas

Parašyti atsiliepimą

Techniniai duomenys: Produkto dydis: 20*10mm

Gaminio medžiaga: sukepintų Ndfeb

Magnetas danga: nikelio, vario, nikelio trijų sluoksnių gydymas, geras rūdžių, atsparumas korozijai.

Efektyvumo klasė: N35

Kryptis įmagnetinimo: Storis įmagnetinimo (N S ant dviejų didelių paviršių)

Max darbinė temperatūra: 80 laipsnių celsijaus

Atsargumo priemonės: Būkite atsargūs, trapi, atsargūs, laikykite jį sausoje vietoje kambario temperatūroje

Tankis: 7.34 (g/cm3)

Medžiaga: Neodimio, geležies, boro, retųjų žemių, šiuo metu dėl stiprių magnetinių medžiagų.Teoriškai įsiurbimo yra šimtus kartų savo svorio.Pastaba: 1. Magnetas yra ne geležies, žaliavos retųjų žemių Neodimio geležies, boro atleistas, yra trapi, gali ne poveikis, dėl savo siurbimo taip bus ne atkreipti dėmesį į kai siurbimo, yra susidūrimo, gali būti pažeista, todėl prašome atkreipti dėmesį, kad rankena šviesos!

2. Savybės stiprus magnetinis magnetas yra kieti ir trapūs, ypač ilgas ir plonas juosteles ir stiprų magnetinį lauką ir yra porų yra trapi.

Kai atskirti magnetas nuo magneto, būtina slide away lėtai.Atskyrus magnetas, atstumas tarp magneto ir magnetas turėtų būti laikomi gerai.Kitaip, magnetas gali sugadinti susidūrimo (nupjaukite kampus ar nutraukti), kai sugeria vieni kitus.

Naudojimo instrukcijos Stiprus Magnetizmas: 1. Tarp stipri magnetinė arba su kitomis geležies etapas siurbimo ir atskyrimas, atsargūs operacija gali ne poveikio!Kitaip lengva sužaloti arba įrašą pirštus;

2. Ndfeb stipri magnetinė medžiaga yra sunku, trapūs ir stiprus magnetinis laukas.Jis turėtų būti priimtas lengvai, ir užslėpti.

3. Stiprus magnetinis pasiūlė stumti blaškytis, turi ne sunku svirtis, kitaip lengva sukelti trūksta Kampas;

4. Laikyti atokiau nuo ekrano, banko kortelė, kompiuterio, TELEVIZORIAUS, mobiliojo telefono ir pan. Apie mus: Mes daugiausia produkcijos gamybos mid ir high-end NdFeB nuolatiniai magnetai ir mokslinių Tyrimų ir Plėtros NdFeB magnetinio matrial.

Mes dirbame dėl magnetinių medžiagų, daugiau nei 15 metų,mes esame profesionalus interneto mažmenininkas kinijoje per daug.

Mes turime daugiau nei vienas milijonas vienetų, magnetai, įvairių dydžių sandėlyje.Dauguma užsakymų gali būti suskirstyti į 24-48 valandas.

Bet kokios informacijos prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.

Ačiū!

Žymos: neodimio magnetas kamuolys, magnetas neodimis, vario sraigto, iman neodimio, plikas magnetiniai, nustatyti magnetai paieška, neodimio magnetai kubas, gaus magnetas, maži magnetai, neodimio, magnetas neodimis žiedas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Formos Lape
Su Skylėmis No
Tipas Nuolatinis
Prašymas Pramonės Magnetas
Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Composite Neodimio Magnetas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai