Išpardavimas

€3.86

€6.03

Rūkymas Gangsteris Panda Ir Beždžionė Drobė, Tapyba Ant Sienos Menas, Plakatų Ir Grafikos Juokinga Gyvūnų Dekoro Nuotraukų Kambarį

Parašyti atsiliepimą

Dydis ir Pastaba

1.Prašome patikrinti žemiau dydis palyginti. 2.Apie Dropshipping ir Didmeninė prekyba,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu.bus pasiūlyti geriausią paslaugų ir kokybės. 3.Apie Užsakymą,prašome susisiekti su mumis ir aptarti apie dydį ir nuotrauką. 4.Nuotrauka yra spausdinimo ir be jokio rėmo,jei norite, rankų darbo arba reikia rėmo,reikia susisiekti su mumis.

Tapyba Scena

Skirtingo stiliaus tapybos tinka įvairių kambarių,jei norite ,mes taip pat priimame užsakymą.Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Kodėl Verta Rinktis Mus

Mes tik siūlome aukštos kokybės ir žemos kainos,ilgalaikis bendradarbiavimas yra naudingas ir jums, ir mums. 1.Mes naudojame profesionalias ir stiprus PVC VAMZDIS pakuotės saugai užtikrinti savo paketą transportu. 2.Atsparus vandeniui juosta apvyniotas aplink vamzdelį.

Apie Laivybos

Po to, kai jums mokėti,mes išsiunčiame kaip galima greičiau.

Žymos: beždžionė žaislas, monkey "pasidaryk pats" juokingas, plakatai ir spausdina piktžolių, panda žaislas, didelis dūmų tapyba, gangsteris plakatas, metalo beždžionė plakatas, beždžionė plakatas, beždžionė pliušas, gangsteris derliaus plakatas
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dropshipping Ir Didmeninės Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Pasirinktinis Vaizdo Ir Dydis Taip
Modelio Numeris PF1958
Technics Purškiamojo Dažymo
Pakavimas
Stilius Modernus
Medžiaga Drobė
Dalykai Gyvūnų
Neįrėminti
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmas
Naudojimas
Formos Vertikalus Stačiakampis
Medžiagos
Paramos Bazės Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Forma Vieną
Gyvūnų Plakatas
Rėmelio režimu Neįrėminti
Spalva
Originalus No

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai