Išpardavimas

€5.53

Makiažas Spalvų Maišymo Mentele Dėklas Fondas Paletė Nerūdijančio Plieno Kosmetikos Maišymo Įrankis L0552

Parašyti atsiliepimą

Apie gaminį:

❤Mūsų makiažas paletę mentele įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, lengvai valomas ir servetėlės išjungti.Patvarus, bus ne rūdžių po daugelio naudojimo ir plauna

❤Labai Kosmetikos Maišymo Įrankis:Su mūsų makiažas maišymo plateyou gali išspręsti jūsų fondas, lūpų dažai, atspalvių,pigmentai ir kitos makiažas medžiagos norimą spalvą. .Taip pat galite naudoti su nagų dailės dažų, želė, nagų blizginimo priemonės, pigmentai, blakstienų klijų.

❤Fondas Paletė:Du skirtingi krašto Mentele, viena galva išsemti kremai, taip pat kiti yra maišymo kosmetika.Puikus įrankis, kaip dažų maišymo lazdelės.Su 5 apvalios duobutės, galite užsakymą kelis maišymo jūsų cusmetic tuo pačiu metu ir išlaikyti savo maišymo švarus viena nuo kitos.

❤Patogus Mišrus Makiažo Priemonė: Su šiuo įrankiu, ji padeda jums sumaišykite spalvos, kaip jūs norite, o ne naudojant savo rankas.Mūsų nerūdijančio plieno makiažo paletė bus labai graži Dovana makiažas mėgėjams ir makiažas besimokančiųjų!

Pakuotė:

1 X Makiažo Paletė

1x Mentele

Žymos: serverio dėklas, maisto dėklas, metalo plokštelės, atveju makiažas, krepšys makiažas, dekoro dėklas, neva akvarelė, dėklas mediniai, portfard, nesser
Kiekis 2vnt
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Makiažo Paletė Mentele
Elemento Tipas Set & Rinkinys
Modelio Numeris L0552
Dydis Makeup Palette Spatula

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai