Išpardavimas

€74.82

€93.52

Mini Bluetooth 5.0 USB XMOS VPK DSD256 PCM384K Dekoderis Ausinių Stiprintuvas Imtuvas APTX DSD

Parašyti atsiliepimą

Douk "Bluetooth" Garso 5.0 XMOS USB PCM DSD VPK Ausinių Stiprintuvo Funkcijas Naudojant TI S aukštos kokybės DSD1796 kaip dekodavimo mikroschema (DSD Profesinės dekodavimo mikroschema, mažiausia iškraipymų yra 0.0005% ) XMOS U208 kaip USB dalis,su MCU kontrolė, automatiškai dekodavimo DSD/PCM.Jis gali žaisti PCM、DSD64、DSD128、(gimtoji DSD256 ) Formato muzika.USB naudoja XMOS XU208, kurių garso, sodraus ir garso atsparios."Bluetooth" mikroschemą pasirenka CSR8670 remti stabilesnis ir greitesnis, duomenų perdavimo ir APTX.Labai patogu PC/Notebook/Android telefoną, ji taip pat gali būti varomas elektra bankas.Pridėti coaxial, optinė įvestis dekodavimo funkcija, galima prijungti prie TV, DVD, set top box, ir t.t., patogus išorės garso, gali žymiai pagerinti garso efektai.Bendraašis uosto su dviejų krypčių funkcija: Kai naudojate "Bluetooth" režimu, bendraašis uosto yra "Bluetooth" signalo išėjimas (Bluetooth signalas spdif out).Kai koaksialinis įėjimas, šis uostas yra koaksialinis įėjimas dekodavimo (spdif in) Su įvesties jungiklis ant skydelio, ir atitinkamas indikatorius gali rodyti įvesties narė.Ji nėra būtina tinklo lizdo ir atjunkite USB kabelį, patogus ir lossless.Op amp numatytasis 3*JRC4580, ir gali būti prijungtas ir pakeisti .Jis naudoja dvejopo energijos tiekimo, daugiau dinamikos ir geresnę skiriamąją gebą.Line out išėjimo signalo lygis yra 2.1 V, geriau dinamiškas.Remti išorinis maitinimo šaltinis gali būti prijungtas prie maitinimo bankas ar kita USB jungtys, pvz., set-top box, USB, TV, ir t.t., patogus maitinimą (maitinimo įtampa yra 5V, srovė yra didesnė nei 0,5 A) įmontuota aukštos kokybės ausinių, stiprus energijos šaltinis su garso reguliavimas, žemų dažnių atsaką.Remti DSD gimtoji sunku režimą naudodami USB dekodavimo, išsami informacija ir garso lauko plotis yra geriau.USB OTG Support "Android" mobiliųjų 、Android TV box 、 "Apple" kompiuterį, linux nereikia vairuotojo (reikia išorinio maitinimo ir nustatyti įvesties režimas, USB ),Mes rekomenduojame mobiliojo įdiegti PROGRAMĄ "haibyMusic"paremti DSD formato.Garso kortelė palaiko Windows sistemos (reikia įdiegti tvarkyklę naudoti), " MAC " ir "Linux" ( ne reikia, kad įdiegti tvarkyklę), taip pat mobiliojo prietaiso telefonus, planšetinius kompiuterius.Parametrai: Galia : USB Power(Atkreipkite dėmesį:įtampa turi būti 5V, jei per jį prietaisas bus sudeginti) Coaxial, Optinė darbinė srovė: 60mA USB įvesties darbinė srovė: 200mA Ausinių galia: 130MW / 32Ω Garso išvesties THD: 0.001% Garso išėjimo amplitudė : 1V RMS Bendraašius parama: PCM44.1K-192K/24 bitų Optinio parama: PCM44.1K-192K/24 bitų USB palaikymas: PCM44.1K-384K/32Bit, DSD64-DSD256 (Automatinė identifikavimo dekodavimo) (Ne remti DXD) USB paramos sistema: OTG Andriod Mobile, Set Top Box, ir kt.ir "Apple" KOMPIUTERĮ, "Linux", delphi sistemos nereikia vairuotojo ) Dydis: 110*98*25mm (neįeina kištuko dalis) Svoris: 300g

Paketą sudaro: 1 x Audio DAC 1× USB Kabelis 1 X CD Tvarkyklė Pastaba: Kai DAC Tik Optinė įvestis (Opt), nesvarbu, pereiti prie Bendraašis arba optiniai vieta signalas optinis signalas, Kai prijunkite bendraašį kabelį, tada galite pasirinkti atitikimo dekodavimo būdu.

"Bluetooth" nustatymo :

1. Prašome įdėti selektorių perjunkite ne "BT "poziciją, tada CNCT indikatorius ims mirksėti;

2. Naudojant Mobilųjį telefoną kaip pvz.: įrašykite Mobile "parametras "- "Bluetooth", Spustelėkite paieškos prietaiso, tada jums bus ieškoti "Douk Garso" spustelėkite "Douk Garso ", kad atitiktų įrenginį.

3. Po atitikimo gerai, CNCT indikatorius mirksės lėtai.

Mes rekomenduojame naudoti mobilųjį telefoną su ATPX funkcija ,garso kokybė bus daug geresnė.Atsargumo priemonės vartojant :

1. Jei DAC tik su Optinio įėjimo signalo, nesvarbu, ekranėlyje ne Bendraašis arba optiniai poziciją, tai tik į optinį signalą, kai įdėkite bendraašį kabelį, tada pasirinkite atitikimo įvesties signalas,kad nėra prietaiso kokybės problema, tai tiesiog VPK pageidaujamą signalo režimu.

2. DAC nepalaiko DXD formatu.

3. USB Prievado prie Mobiliojo ryšio, reikia pridėti išorinio maitinimo.

4. Jei įrenginys turi pirmyn ir jokio garso problema ,kad sukelia USB Adresatą arba maitinimo ,tik inertinių kabelis vėl arba pakeisti USB prievado, yra gerai.

5. Šis prietaisas Line Out išvesties signalas yra šiek tiek silpna,todėl, kai prijungus jį prie stiprintuvo turėtų reguliuoti didesnis.

6. USB garso plokštę, negali būti nustatyti,Jei indikatorius švyti ,problema sukelia USB Prastas kontaktas ar išorinio maitinimo nepakanka,pls išskirti USB kabelis problema arba maitinimo įtampa yra 5V.

7. Prietaisas negali būti prijungtas prie KOMPIUTERIO, priekinis USB lizdas ,lengva sukelti papapa triukšmo. 8. Pagal "Bluetooth" režimą efektyviai linijinis atstumas yra beveik 10 metrų, geriausias atstumas yra daugiau kaip 5 metrų (be sienų arba kliūtis ) 9.Jei radote Bluetooth negalite rungtynės, išjunkite prietaisą 1 minutę, vėliau galios jį ir rungtynės vėl

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, "bluetooth" nobsound, hifi fet stiprintuvas, juoda įdaras, audio dac, aptx "bluetooth", vpk, amplifi garso, gryno garso stiprintuvas, mėlyna "bluetooth" ausines
Garso Įėjimai Skaitmeninis Koaksialinis RCA, Skaitmeninis Optinis TOSLINK, USB, "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas nobsound
Skaitmeniniai RCA Įėjimai 4
Garso Jungtys Analoginis Audio, Ausinių Lizdas, Stereo L/R-RCA
Pakuotė Taip
spalva juoda
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Kanalai 2 (2.0)
Kanalų Skaičius 2
Tipas Ausinių Stiprintuvo, DAC
Modelio Numeris dsd256
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės KODAS JMQ288
Savybės Aktyvus Stiprinimo, "Bluetooth", VPK, garso reguliavimas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai