Išpardavimas

€14.53

€15.30

Nemokamas pristatymas grynos medvilnės princesė raukiniai, nėriniai, siuvinėta užvalkalas nr. užtrauktukas paketas, rožinė pagalvę pseudo 1pc наволочка YYX

Parašyti atsiliepimą

Dydis:48cm*74cm*1pc Neto svoris: 0.2 kg Pakavimo sąrašas: 1 vnt pagalvės užvalkalą (įterpti nėra įtraukta, ir tai ne užtrauktuką paketas modelio.) Skalbimo instrukcijos:skalbimo mašinai šalta;nenaudokite baliklio; ar ne sausas, švarus;pakabinti sausas, geležis, žemas, Kaip įprasta, mes išsiųsti prekes per 8 dienas Kinija Paštu ARBA HK Post Oro kai jūsų mokėjimo pabaigos.Tai maždaug 15-35 darbo dienų, kad jūsų šalyje.Pirkėjas yra atsakingas už muitus.Jei jums reikia kitų laivybos metodą, prašome susisiekti su mumis.

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo, Alipay.

Saugumo sumetimais,mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su Alipay.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: pagalvėlė pynimas, atveju pagalvę princesė, pagalvė princesė, kėdė princesė, pagalvės užvalkalą pynimas, nėriniai pagalvė, pagalvė pseudo, pagalvėlė princesė, atveju pagalvė, užvalkalas baltos spalvos
Prekės Pavadinimas Royal Lino Šaltinis
Naudoti ligoninės
Siūlų Skaičius 200TC
modelis Išsiuvinėti
Modelio Numeris HHZ
Technics Audiniai
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga 100% Medvilnės
Rinkinys Tipas No
Reitingas Klasės
Nepadori Nuotrauka No
Stilius Tvilas
Audinio Skaičius 30
Tipas Užvalkalas
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai