Išpardavimas

€20.40

€25.50

Darth Imperial Logotipą, Ilgi Juodi Jedi Vonia, Chalatas, Moterų ir Vyrų Unisex Chalatas

Parašyti atsiliepimą

Chalatas su išsiuvinėtu logotipu ant krūtinės,

Pagamintas iš Aukštos kokybės Koralų Vilnos Poliesterio,

MOKĖJIMO

Mes priimame Kredito kortelės, sąlyginio Deponavimo ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

GRĮŽTI & KEISTIS

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūsų netenkina, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą.

Ačiū už pirkinius Skycostume, linkiu jums mėgautis savo pirkinių čia!

Žymos: Jedi, darth vader, cos jedi kostiumas, sklandžiai sūpynės, revan, Bendrieji Sunkus, chalatas cosplay, cosplay star karo, Žvaigždučių Karas, darth vader suknelė, kostiumas
rankovės ilgis Pilnas
Lytis Unisex
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Medžiaga Medvilnė, Poliesteris
Modelio Numeris T0138
Šaltinio Tipas anime
Elemento Tipas Kostiumai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Sudedamosios dalys į viršų
Simbolių Superherojus & Sci-Fi Kostiumai
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Vilnos
Prekės Pavadinimas COSMORE

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai