Išpardavimas

€21.39

€24.31

Galaxy Tab 10.1 2019 Atveju, smūgiams atsparių Aukštos Atsparus smūgiams Sunkiųjų Šarvų Dangtelis skirtas Samsung Galaxy Tab 10.1 T510 T515

Parašyti atsiliepimą

Plataus Poveikio atsparus smūgiams Atsparus Sunkiųjų Šarvų uždenkite Rankomis Dirželis Peties Diržas, Apsauginis Dangtelis

Samsung Galaxy Tab 10.1 2019 Išleidimo T-510 T515

SUDERINAMUMAS:

Specialiai "Samsung" Galaxy " Tab T510/T515 10.1 colių Tabletę Spaudai 2019 Tik.Jei planšetinis kompiuteris yra modelio iki 2019 Prašome NE kad šiuo atveju .

GALINGAS APSAUGOS:

Trijų sluoksnių konstrukcija: vidinis kietasis polikarbonato lukštais, minkšto silikono išorinis apvalkalas ir priekinis rėmas, Tiksliai supjaustyti leidžia užtikrinti visišką prieigą prie visų uostų, funkcijos ir mygtukai.Ji apsaugo jūsų prietaisą nuo įbrėžimų ir smūgių, be pridedant urmu.(Šiuo atveju Neturi bulit-iš screen protector ir išlaikyti origianl touch.)

BUILT-IN ATRAMĄ IR 360 LAIPSNIŲ KAMPU PASUKTI RANKOS DIRŽELIS

Jei turi įmontuotą lcd stovėti ant nugaros, rankas laisvai naudoti, ir žiūrėti filmus ir vaizdo įrašus.Reguliuojamo vertus-dirželis yra Idealiai tinka studentams, gydytojas, mokytojams ir visiems kitiems, kurie turi tabletę darbo ar studijų.

LENGVA NEŠIOTIS

Jei turi reguliuojamas ir nuimamas peties dirželis modelį, kurį galima nešioti ant peties.Jūs galite taip pat galite pakabinti jį už sėdynės automobilyje ar ant sienos virtuvėje asmens žiūrėjimo.

Puikus Medžiaga

Bylą sudaro ilgalaikis lanksti guma-kaip silikono išorinio rėmo ir 2 vienetų derinys sunku sustiprinta vidinis apvalkalas saugo Galaxy Tab 10.1 nuo įbrėžimų.Mes naudojame puikiai medžiagų , žaliavų, medžiagų (silicio dioksido gelio dalelių) yra importuojami iš Japonijos.

Begalinis žiūrėjimo kampai

Vertikaliai?Horizontali?Pusiaukelėje tarp?Nėra jokių apribojimų, čia.Vieta jūsų Planšetiniame kompiuteryje ar bet kuriuo kampu norite.Ar jūs skaityti, rašyti, arba tiesiog binging savo mėgstamą TV laidą, mūsų atveju tai kolonėlė stovi ji.

Reguliuojamas Rankos dirželis

Nesvarbu, ar tai vaikas, ar suaugęs, galite pakoreguoti sandarumą dirželį, kad vartotojai patogu meistras savo planšetinį kompiuterį.Rankos dirželį, taip pat gali pasukti kartu su patefonu viduryje.

Reguliuojamas peties diržas

Peties diržas yra reguliuojamas ir nuimamas.Planšetinis kompiuteris gali būti neišmes įstrižai ar neišmes, per vieną petį, net pakabinti priešais jūsų backseat.Tegul jūsų backseat keleiviai turi patogų planšetinio kompiuterio žiūrėjimo iš užpakalinės savo automobilio pagalvėlės pranešimų.

DUK

K: ar jūs vis dar naudoja stiklo screen protector?

A: Jūs galite naudoti screen protector storis yra 0.33 mm su mūsų atveju.

Q: Kaip man surinkti?

Prašome rasti jai tuo Susijusios Vaizdo Šortai ir žiūrėti instrukcijos vaizdo.Arba susisiekti su mūsų paslaugas po pardavimo.

Kelių Spalvų

Kas įskaičiuota

1 Planšetinio kompiuterio dėklas su Rankos Dirželiu arba Dirželis+Shouder Dirželis

Žymos: meškere 0 4 05, tamsiai rausvos cuilottes, žvejybos veda 113gr, žvejybos linija pisfun, žvejybos linija de25mm, žvejybos jig 180 200, žvejybos linija maruri, tamsiai rožinės spalvos " iphone 5s, žvejybos lyderis 80lb
Plotis 24cm
Pakuotė No
Suderinamos Prekės Samsung
Funkcija SUNKIAI
Modelio Suderinamumas Samsung Galaxy Tab 10.1 T510 T515 2019
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Samsung Galaxy Tab 10.1 2019
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10.1"
Ilgis 34cm
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Medžiaga Silicio
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas RYGOU
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai