Išpardavimas

€7.31

€8.50

2 Rožinė Gali Pasirinkti Woole Kostiumas Tilptų 11" Reborn Baby Doll Hat+Dress+Kojinės 3 vnt Lėlės Drabužius, Kaip "PASIDARYK pats" Žaidimas Aksesuarų Vaikams Kalėdų Dovanos

Parašyti atsiliepimą

Audinio Aprašymas:

1) Kostiumas Kiekis : Skrybėlę + Sijonas + kojinių

2) Spalva : Rožinė, šviesi spalva, tiktų visiems odos

3) Dydis : Kostiumas 11 colių reborn baby doll mūsų parduotuvėje

4) Medžiaga : medvilnės virvė & vilna

Laikykite savo kvėpavimą,

leiskite mums pamatyti visą Audinys rodyti:

Jums bus malonu pamatyti jūsų mėgstamiausia lėlė patrauklesnė po pastatyti

stilingas kostiumai, jie taip pat yra jūsų geriausias pasirinkimas už vaikų gimtadienio dovana,

kalėdų dovana, surinkimo ir kt.Jie yra labai gražus, ar esate pasirengusi

paimkite juos namo?

1 .Spalvų neatitikimas: Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau,jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

2. Pristatymas: Visos lėlės bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

3. Grįžti paslaugos: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

KEIUMI, nustatyta 2014 m., mes turime mūsų pačių gamykloje, sandėlyje, profesionali aptarnavimo komanda, mes taip pat atidarė užsienio sandėlių Brazilija ir Rusija.Nuo įmonės įkūrimo, mes buvo palankiai įvertino klientai, su savo aukštos kokybės, greito transportavimo, ir geras aptarnavimas po pardavimo.

KEIUMI yra įsipareigojusi sukurti aukštos klasės prekinių ženklų, kad kiekvienas vaikas kiekvienos šeimos gali realizuoti lėlės svajonė.

KEIUMI--IR JUMS, IR MAN .

Žymos: san nicolas island lėlės skarpety, ugnies sunkvežimių kojinės, kūdikis gyvas kūdikis priedai, vilnos verpalai, bebe atgimsta 25cm, blythe smulkus suknelė, bžūp lėlės, atgimti, juoda lėlės reborn, blythe saulės skrybėlę
Įspėjimas jokio gaisro
Tipas Priedai
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Mfg Serijos Numeris Mados
BJD/SD Požymis Kostiumas
Medžiaga Medvilnės Virvė & Vilna
Modelio Numeris KUM11Indollclothes8&2
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Merginos
Forma Baigta
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Matmenys Kostiumas 11 colių Lėlės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai