Išpardavimas

€10.03

€12.87

AURAREIKI Obsidianas Tūkstančiai Rankas Guanyin Pakabukas Karoliai Pakabukai Exorcise Piktųjų Dvasių Amuletas Pakabukas Ornamentu Mala Unisex

Parašyti atsiliepimą

AURAREIKI Obsidianas Tūkstančiai Rankas Guanyin Pakabukas Karoliai Pakabukai Exorcise Piktųjų Dvasių Amuletas Pakabukas Ornamentu Mala Unisex

My dear friend:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prašome pasirinkti,

1. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome užsakymą iš karto, ir mes turime pakankamai prekių.

2. Pažadame, kad laivas ne vėliau kaip per 3 dienas.Mes laivas per 24 valandas be ypatingų priežasčių.Jei yra bet koks delsimas, mes jus informuosime.

3. Prašome susisiekti su mumis, jei turite specialių poreikių, arba nesupranta.

4. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome palikti savo gerų atsiliepimų gavęs prekes.

Mes pasistengsime, kad esate patenkintas.

1) Drop laivyba: Mes teikiame lašas laivybos paslaugų,siųsti savo clien adreso be

mūsų parduotuvėje pateiktą informaciją.Effcient ir saugus.

2) Laivybos Kaina: Mes teikiame visų rūšių laivybos methids, pavyzdžiui, paštu, oro paštu,Aramex,DHL

"Fedex", EMS ir t.t., priklauso nuo jos paskirties ir užsakymo sumos.Jei norite

nurodyti pristatymo būdą.prašome atkreipti laivybos kaina.

3) Skatinimas: Užsakymo sumos >$200,gausite nemokamas greitas pristatymas,kaip DHl, "Fedex", AVS.

Jūs galite gauti savo užsakymą per 3-7 dienas.

Įvadas ir aprašymas:Obsidianas: daugiausia gaminamas iš Centrinėje Amerikoje ir Šiaurės Amerikoje, yra nacionalinės akmens Meksikos.Tai yra bendras juoda brangakmenio ir ugnikalnių kristalų, taip pat žinomas kaip Longjing ir Shishengshi, dažniausiai tamsūs.Ji priklauso vienos rūšies igneous uolų, ne kristalai.Kristalai yra kristalai.Nors obsidianas yra daugiausia sudaro SiO 2 (SiO 2), jis yra natūraliai susiformavę, silicio dioksidas.Amorfinio ir mikrokristalinė koloidinis SiO 2 nėra stiklo.Šiandien obsidianas yra perdirbami į gyvenimo Buda ir tampa patrona žmonių .

Speciali pastaba: Obsidianas prekes mūsų parduotuvėje yra pagaminti iš natūralių Obsidianas medžiagų.Tai yra neišvengiama, kad yra daugiau ar mažiau defektų.Natūralūs produktai nėra garantuojama, kad bus lygiai tas pats.Net jei jie yra tvarkomi, nuo tą patį šabloną, storis šiek tiek skiriasi.Galų gale, tai yra rankinis matavimo ir krašto sekimo operacijos, bet ji gali garantuoti bendrą nuoseklumą, taigi tai yra ne kokybė.Jei yra koks nors reikalavimas absoliučios nepriekaištinga, prašome paglostyti atsargiai, nes tai ne stiklas, jis negali būti visiškai nepriekaištinga.

Mielas drauge, jei esate Russion klientas, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę po to, kai jums vieta užsakymą, jūs gausite sklypo greičiau, dėkoju tau iš anksto !

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.siulugijos.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama .

Apie Guarante

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: amuletas slavų, guanyin statula, žavesio necklac, necklac, žemės pakabukas, mama pakabukas, močiutė pakabukas, guanyin porceliano, pakabukas viking, amuletas magija
Religinių Tipas Budizmas
Tipas Budistų Obsidianas Karoliai Pakabukas
Modelio Numeris C0035
Dydis 52mm*36mm*11mm
Formos\modelis Pav.
Karoliai Medžiaga Stiklas + agatas
Vario rutuliukų skersmuo 8mm
Lytis Unisex
Funkcija Amuletas
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Pakabučiai
Stilius Religinės
Karoliai Ilgis 52cm
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Suderinamumas NĖRA
Metalų Tipas Vario
Medžiaga Obsidianas + stiklas + agatas ir vario

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai