Išpardavimas

€25.50

€42.51

High Street Moterų Backless Džinsai Striukė Tuščiaviduriai Iš Moterų Kpop Drabužių Streetwear Atsitiktinis Džinsai Kutas Plauti Susinervinęs Sunaikinti

Parašyti atsiliepimą

\(^o^)/sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Prašome susisiekti su mumis, jei jūs turite bet kokią

problemų。

Siūlau Pirkėjui pasirinkti: www.siulugijos.lt Standartinis Pristatymas 。

jei laivybos nedelsiant jums bus gauti visą kompensaciją ir nemokamai produkto。

Tik nedaugelis,nepraleiskite

Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Kai perkate, prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 45 dienas, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Žymos: moterų džinsai jackes, raudona kpop drabužiai, houndstooth striukė, kpop, photocard du kartus, sleeveles jeans striukė, marškinėliai blackpink striukė, kpop palaidinukė, blackpink, kaip jums patinka, kad, jean striukė moterims
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Plonas (Vasarą)
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Sezonas Vasaros
Medžiaga Medvilnės
Stilius High Street
Amžius Amžius 18-35 Metų
Modelio Tipas Kratinys
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Nėriniai
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės Mygtukas Up Apykaklės
Su gobtuvu No
Tipas Reguliariai
Prekės Pavadinimas Darkrai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai