Išpardavimas

€2.52

€3.71

Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Faradėjaus Maišelį Keyless Fob RDA Blokavimo Atveju Maišelis

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

Laikykite savo automobilį saugiai su šio automobilio fob maišelis su Faradėjaus narvo pamušalas izoliuoti signalą į maišą.Užkirsti kelią RDA, Bluetooth, 2,3 ir 4G mobiliojo ryšio telefonai ir "Wifi" ryšiu, stabdymo dažnio signalai į abi puses.

Medžiaga viduje visiškai blokuoja signalą iš savo automobilio raktas fob.Tai apsaugo nuo vagių iš gauti palaikykite iš jūsų raktas fob signalas, apsaugantys nuo įsilaužimo ins ir keyless uždegimo vagystės.

Įvairios paskirties dėklas apsaugoti bekontaktis debeto/kredito korteles ir raktų žiedai.Vagys negali pavogti iš jūsų bekontaktis kortelės mokesčių jūsų kortelės be jūsų žinios padeda Faraday maišelį.

dydis: 20*100*10mm

spalva: juoda/chaki/raudona/rožinė/žalia

Pakuotė:

1* krepšys

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3mm nuokrypis.Ačiū!

42244 Karšto Automobilio Raktas

Žymos: automobilio raktas dangtelis signalo blokavimas, radijo signalo blokatoriai, jammer gps blokatorius, rfid žymė, kopijuoklio rda, automobilio raktas atveju kia rio, faradėjaus, rda, faradėjaus narvo lauke, nfc skaitytuvas usb
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai