Išpardavimas

€11.90

Originali LCD Ekranas/Atgal Atveju(Be Baterijos)/361-00097-00 Baterija Garmin Forerunner 935 GPS Žiūrėti Pakeitimo Remontas

Parašyti atsiliepimą

Atkreipkite dėmesį!!!!!!

Tai yra ne Pilnas GPS Žiūrėti, tik Dalys už jį !!!!!

LCD Dalys yra nestabili, jei įdiegti netinkamai, ji laimėjo " t darbas, siekiant apsaugoti jūsų teises, po mūsų pasiūlymą!

1. Mūsų Daiktų yra ir Originalių atsarginių dalių savo Garmin GPS , tai yra sandėlyje ir su labai geros kokybės, ir yra 100% išbandyta, gerai, kai mes išsiųsti, jūs galite pamatyti sekimo numerį jūsų užsakymą.

2. Mūsų prekės bus laivas su tos stipri pakavimo , Antistatikas krepšiai +Burbulas krepšys +Kartoninė Dėžutė

3. Prieš patvirtinant ekranas gali dirbti puikiai, nereikia naudoti klijų įdiegti mūsų ekraną savo įrangą, jei ekranas pasta klijai, mes negalime sutikti, kad grįšite jį ir paprašyti mokėjimo grąžinimo.

4. Prašome patikrinti, LCD Ekrane prieš diegdami, imtis vaizdo įrašą, kai jį išbandyti, įsitikinkite, kad jis dirba gerai, tada įdiegti.Jei LCD ekrane galima neveikia, prašome pateikti mums šią vaizdo, mes suteiksime jums tirpalas.

5.Išjunkite prietaisą/ ištraukite bateriją prieš jums patikrinti ar įdiegti LCD ekranas!Kitais atvejais ji neveiks!

6.LCD ekranas yra trapi, labai lengva išeiti, būkite atsargūs, kai jums patikrinti ar įdiegti!

Žymos: garmin varia rtl515, baterijos dell nešiojamas kompiuteris, acer nešiojamas kompiuteris, a1502 ekranas, bandymo garmin zumo 660, a1466 ekranas, "ipad" dalis, garmin, Nešiojamas LCD Ekranas, vyrai žiūrėti
Prekės Pavadinimas Hryuejro
Suderinamos Prekės Acer
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Garmin Forerunner 935
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai