Išpardavimas

€8.27

€14.02

50PCS/Set Akių Forma Twister Kiaušinių Helovinas Vaiko Žaislas Gumos Akių Bounce Kamuolys Specialios Peršokti Ball Bounce Kamuolys Žaislai (Mišrios Spalvos)

Parašyti atsiliepimą

Aprašymas ieškote mielas kamuolys žaislus jūsų vaikams?Šis produktas bus jūsų geriausias pasirinkimas.Pagaminti iš premium gumos, labai ekologiškas ir saugus.

Unikali medžiaga labai elastinga, labai tinkamas žaisti vaikams.

Ryškių spalvų, jis gali pridėti žaisti interesus, savo vaikais ir padėti jiems ugdyti atpažįstamas gebėjimus ir praktinius gebėjimus.

Funkcija

- Spalva: Mišrios Spalvos.

- Medžiaga: Guma.

- Dydis: Apie 2.7x2.7x2.7cm.

- Pagaminti iš premium gumos, labai ekologiškas ir saugus.

- Unikali medžiaga labai elastinga, labai tinkamas žaisti vaikams.

- Ryškių spalvų, jis gali pridėti žaisti interesus, savo vaikais ir padėti jiems ugdyti atpažįstamas gebėjimus ir praktinius gebėjimus.

- Tinka kūdikiams , vaikams, moksleiviams ir kt.

- Idealus gimtadienio dovaną savo vaikams.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

50 x bounce kamuoliukus

Žymos: kamuolys vaikas, gladiatorių kardas, ūkyje ožkų, kiaušinių įrankis, gps arklys, kamuolys megztinis, fleetwood mac " plakatas, nuotrauka erdvė, globbles triko kamuolys, Plastikinių Žaislų
modelis Vientisos Spalvos
Modelio Numeris bounce kamuoliukus
Proga HELOVINAS
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai