Išpardavimas

€8.40

Fuji Metalinio Strypo Pastato Sriegis 100M lazdele pastato wrappingFishing Lazdele sriegis

Parašyti atsiliepimą

Fuji Metaliniu Sriegiu

Dydis-A - 100m

Pristatymas delay & Sekimo numerį

1. Sekimo numerį bus išsiųsta jums elektroniniu paštu, kai mes išsiųsti jūsų užsakymą.Jei yra bet koks delsimas, tai gali būti dėl blogų oro sąlygų arba pasirinktinį patikrinimą.Jei jūs vis dar negali gauti elementą per 25DAYS, pls susisiekti su mumis.

2.Mes stengiamės, kad jums gauti norimus produktus kaip įmanoma greičiau.Jei gausite klaidingą produktams, dėl laivybos klaidą, prašome susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo.Jei jis sugadintas , prašome atsisakyti priimti ir susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

3.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Prašome pateikti mums jūsų vardas, adresas, Telefono numeris ir įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.

Grąžinimo Politika: Būklė pardavimo išmokos turėtų būti gautas per 3 dienas nuo aukciono pabaigos.Visi ne mokėti laimėtojui bus pranešta.Produktų, be jokių kokybės problema negali būti grąžinti.Produktai su kokybės problema, per 7 dienas galima grąžinti ir grąžinti pinigus.Produktai su kokybės problema, per 30 dienų gali būti grąžinami ir keičiami.Produktai su kokybės problema, per 1 metus gali būti grąžinta ir suremontuotas.

·Pastaba: Prašome laikyti jį geros būklės ir klientui reikia mokėti už grąžinimas prekių, ačiū:)

KIEKVIENAS PRODUKTAS GAVO 12 MĖNESIŲ GARANTIJA!!

Atsiliepimų Politika-Klientas visada NĖRA.1 Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas..Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau, bet dėl didelės paštu garsas tai gali užtrukti mums atsakyti.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę!Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.Dėl kai kurių ISP filtro parametrai, gali būti neįmanoma gauti mūsų elektroninio pašto atsakymus; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus, jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis. ·Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties per 3 dienas nuo prekės gavimo, galite grąžinti ją grąžinti pinigus(atėmus shippng).

Darbo Laikas:

Mūsų Pareiga Laiko

Kinija Laikas

JAV(ramiojo vandenyno laiku)

Pradėti

Pabaiga

Pradėti

Pabaiga

Pirmadienis

ESU 9:00

PM 18:00

Sekmadienis

PM 17:00

Pirmadienis

ESU 2:OO

Antradienis

ESU 9:00

PM 18:00

Pirmadienis

PM 17:00

Antradienis

ESU 2:OO

Trečiadienis

ESU 9:00

PM 18:00

Antradienis

PM 17:00

Trečiadienis

ESU 2:OO

Ketvirtadienis

ESU 9:00

PM 18:00

Trečiadienis

PM 17:00

Ketvirtadienis

ESU 2:OO

Penktadienis

ESU 9:00

PM 18:00

Ketvirtadienis

PM 17:00

Penktadienis

ESU 2:OO

Šeštadienis

Pareiga

Penktadienis

Šeštadienis

Sekmadienis

Pareiga

Šeštadienis

Sekmadienis

Per darbo laiką ,mes galime suteikti jums greitai reaguoti.Jei mes iš darbo ,prašome būti kantriems ir daug duoti mums šiek tiek daugiau laiko ,o ne tiesiog palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be komunikacijos ,dėkoju už jūsų bendradarbiavimą !

Žymos: vaisių kriaukle, žuvų lazdele, kurti lazdele, masalas sriegis, žvejybos finansuojančiojo lazdele prekės, miestas paryžiaus pastato, Strypas, strypas pastatas tuščias h, repaire meškere vadovas žiedas fuji, pi
Formos Lygis
Su Skale, ar Ne No
Su Valdovas, ar Ne No
Prekės Pavadinimas NooNRoo
Kilmės KN(Kilmės)
Pozicija Vandenyno Roko Fshing
Medžiaga Nailonas
Skaitikliai 100M

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai