Išpardavimas

€59.44

€118.87

Prabangūs Bateliai Moterims Dizaineriai Kniedės Sandalias De Verano Para Mujer Mados Dirželio Sagtis Batai, Diržas Gladiatorių Sandalai Moterims

Parašyti atsiliepimą

Prabangūs Bateliai Moterims Dizaineriai Kniedės Sandalias De Verano Para Mujer Mados Dirželio Sagtis Batai, Diržas Gladiatorių Sandalai Moterims

Apie Spalvų skirtumas

Jei esate nedvejodama apie nuotraukas rodome, jūs galite užduoti mums realias nuotraukas.Modelis rodo, gali turėti tam tikrų skirtumas su realių objektų.

Kokybės Garantijos: 1. Visi produktai buvo kokybė gera, kol laivas.Jei jums gauti skaldytų prekei, prašome susisiekti su mumis pirma, ir fotografuoti mumis, mes ištirti ir pakeisti išspręsti problemą. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 7 dienas su neapgadinta pakuotės pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Mes neturime turėti gabenimo mokesčio. 3.Yra tam tikras skirtumas nuo spalvos produktas tarp prekių gavote ir paveikslus puslapyje ,tai normalu ,Jei negalite priimti, tai ,prašau, nereikia pirkti šį produktą .

Apie Nuolaidas

Jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių ant tiek feedabck ir išsamios reitingų sandorio, mes suteiksime jums $3 nuolaidą kitam užsakymui!

Apie Atsiliepimą

Jei jums gauti elementą nepakankamai, pls nepalikite neigiamų atsiliepimų pirmas ir susisiekite su mumis!Komunikacijos visada yra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą.Mes pažadą mes jums išspręsti bet kokią problemą už jus!

Laivybos Politika:

Prašome patikrinti, pristatymo adresą ir tel jums siūlome, yra teisinga

Mūsų Laivybos tarnybos yra kaip belowing:

1. Dauguma šalių, mes siūlome nemokamas pristatymas iki Epacket ir Kinija Paštu Oro Sklypas (paketas mažiau nei 2 kg).Paprastai Kinija Paštu Oro Sklypo užtruks apie 15 ~ 40 darbo dienų paprastai, ir epacket siunta trunka apie 8-20 darbo dienų.kartais gal longger daugiau nei 60 dienų, tai priklauso nuo pirkėjo šalis, post office.

2. Jei norite gauti prekes greičiau, galite pasirinkti, Express siunta, kurią EMS,DHL ar TNT express " paslaugos, extra Siuntimo išlaidų, paprastai užtrunka apie 3 ~ 10 darbo dienų siuntą.

Atkreipkite dėmesį,, kad į užtikrinti jums gauti jūsų užsakymą, su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Žymos: šalikai, moterų, prabangos prekės cachemere, big g string, mados apatinis trikotažas moterims, moteris dizainerių prabanga sandalai, prabanga sandalai moterims dizaineriai oda, t priekiniai diržas, diržas, sagė moterų, prabangos prekės drugelis, prabanga sandalai moterims dizaineriai užraktas, prabangus šalis sandalai moterims dizaineriai
Vidpadžio Medžiaga Pigskin
Pamušalas NĖRA
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Padas Medžiaga Guma
Elemento Tipas Sandalai
Kulno Tipas Butas su
Kulno Aukštis Butas (≤1cm)
Mados Elementas T-sąlygotosios
Proga Atsitiktinis
Modelio Numeris Prekės sandalai
Pusė Vamp Tipas Atvira
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Batviršio Medžiaga PU
Stilius Klasika
Atgal Skaitiklis Tipas Priekyje & Galinis Dirželis
Su Platformomis No
Sandalas Tipas T-Dirželis
Prekės Pavadinimas Hanbaidi

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai