Išpardavimas

€15.96

€17.93

Šiaurės Kaktusas Bendrabutyje Sienos Lentynos Novatoriškų Kambarį Stovas prie Sienos Lentyną prie Sienos tvirtinamų Dekoratyvinis Pakabukas Saugojimo Sienos Kabo

Parašyti atsiliepimą

Šiaurės Kaktusas Bendrabutyje Sienos Lentynos Novatoriškų Kambarį Stovas prie Sienos Lentyną prie Sienos tvirtinamų Dekoratyvinis Pakabukas Saugojimo Sienos Kabo

Kulka Taškų: 1、Šio metalo santvaros gali būti naudojamas kaip sandėliavimo lentynos, sienos stendas, ir švarų kambarį fone papuošti savo kambarį, biuro, vonios kambarys ir virtuvė.

2、novatoriškas dizainas, rankomis austi su aukštos kokybės vielos, paprastas ir subtilus humanistinė atmosferą, paprasta ir nėra perdėtas, gali tilpti mažų papuošalų ir kosmetikos gaminių, taip, kad jūsų namo gyvenimas yra pilnas patogumui.

3、Tai tikrai geras mažų dalykų, arba vazoninių augalų.Pakabinti apdailos priedai į kambarį ir ji taip pat gali pakabinti savo virtuvės rinkti prieskoniai.

4、Jis yra idealus, saugoti ir rodyti.Tai duos šiek tiek kaimiškas stilius ir pagrįstos organizacijos į savo namus, šis gražus sienos medinės lentynos.

5、Ji išlaiko savo namų švarus ir taupo erdvę.Jūs galite lengvai sukurti sienelės šio metalo sandėliavimas lauke ir, kai viskas yra švarus ir tvarkingas, gyvenimas yra patogiau.

Savybės:

Šio metalo santvaros gali būti naudojamas kaip sandėliavimo lentynos, sienos stendas, ir švarų kambarį fone papuošti savo kambarį, biuro, vonios kambarys ir virtuvė.

Novatoriškas dizainas, rankomis austi su aukštos kokybės vielos, paprastas ir subtilus humanistinė atmosferą, paprasta ir nėra perdėtas, gali tilpti mažų papuošalų ir kosmetikos gaminių, taip, kad jūsų namo gyvenimas yra pilnas patogumui.

Tai tikrai geras mažų dalykų, arba vazoninių augalų.Pakabinti apdailos priedai į kambarį ir ji taip pat gali pakabinti savo virtuvės rinkti prieskoniai.

Jis yra idealus, saugoti ir rodyti.Tai duos šiek tiek kaimiškas stilius ir pagrįstos organizacijos į savo namus, šis gražus sienos medinės lentynos.

Ji išlaiko savo namų švarus ir taupo erdvę.Jūs galite lengvai sukurti sienelės šio metalo sandėliavimas lauke ir, kai viskas yra švarus ir tvarkingas, gyvenimas yra patogiau.

Parametrai:

Matmenys(apytiksl.):

Kaktusas: 40*11*20cm/15.75*4.33*7.87 į

Debesų formos: 40*11*20cm/15.75*4.33*7.87 į

Medžiaga: kalvystė

Pareigos: saugojimui, knygų, žurnalų, kosmetika ir kt.

Pakavimas: supakuota

Pakavimo Sąrašas:

1 * lentynos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kaktusas turėtojas, inovacijų prancūzija, mickey formos, klaviatūros mygtukai riešo, pelės pen, kaktusas pakaba, drift naujovių, inovacijų afrika, pelės pen 1600, kaktusas stovi
Tipas 1 Metalo santvaros
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Tipas Vonios Lentynos
Tipas 5 Metalo Sandėliavimas Lauke
Dydis M
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Tipas 4 sienos medinės lentynos
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija Eco-Friendly
Tipas 2 Sandėliavimo lentynos
3 tipas lentynos
Naudoti Įvairenybės
Medžiaga Metalo
Nėra. Pakopų Vieną
Modelio Numeris Stalčiuko
6 tipas kambarį apdaila

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai