Išpardavimas

€75.59

€107.99

Kratinys Aukštis Increasining Moterų Atsitiktinis Batai Pleištai Sportbačiai Natūralios Odos Metalinėmis Rausva Nėrinių Platforminiai Batai Moterims

Parašyti atsiliepimą

Kratinys Aukštis Increasining Moterų Atsitiktinis Batai Pleištai Sportbačiai Natūralios Odos Metalinėmis Rausva Nėrinių Platforminiai Batai Moterims

Dydis euro 35-41

8cm pleišto kulno

Gamyklos pardavimo tiesiogiai.

Tikrasis produktas nuotraukos:

Apmokėjimas:

1. Mes priimame Alipay Čia .Vizos Ir "Mastercard", Kreditinė Kortelė , Banko Pavedimu,Ebs.

2. Visų Didelių Kredito Kortelės Yra Acceted Per Saugių Atsiskaitymų Proccessor.

Pristatymas:

1. Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimą per 3-7working dienų.

2. Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje e-Paketinio, PostNL, DHL,ar AVS Kinija paštu, oro paštu , Pristatymas per China post oro pašto, paprastai tai užtrunka 20-70days atvykti .Pristatymas per DHL, paprastai ji trunka 5-7days atvykti .Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3. Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

4. prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus

Grąžinimo Ir Keitimo:

1. 100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą.Mes tey mūsų geriausia, kad būtų išvengta bet kokios kokybės problema.

2. jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją su 15days pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.prašome susisiekti su mūsų prieš jums grąžinti.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.jeigu prekės yra pažeistos, arba kai jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. ( Atgal ir transporto išlaidos turėtų imtis pirkėjas )

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų.prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Mano Pranešimą" ar "Prašo Parduoti Klausimus" prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes paslaugas jums, kol jūsų patenkintas.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamas.

Susisiekite su mumis:

susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visi el. laiškai bus atsakyti per 24 valandos, išskyrus švenčių.Mūsų darbo laikas : nuo 9 ryto iki 9 val. pekino laiku (UTC/GMT+8hours)

Mes jau www.siulugijos.lt keletą metų.mes vertas jūsų pasitikėjimo!!!

Žymos: karvė batų, laisvalaikio sneaker moterims, laisvalaikio sneaker, batų star, audinio kiaulių, rožinė platforma batų, sneaker moterims, conversee sportbačiai moterys, Platformos, kačiukas kulno bateliai moterims
Modelio Tipas Kratinys
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Prekės Pavadinimas sxzyqfw
Mados Elementas Metalo Apdaila
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Modelio Numeris Pleišto Sportbačiai Moterys
Sezonas Pavasario/Rudens
Uždaryti Tipas Slip-On
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Natūralios Odos
Sportbačiai Spalva balta, juoda, rožinė, mėlyna
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Sportbačiai dydis 35-41
Sportbačiai Kulno Aukštis 8cm
Vidpadžio Medžiaga Kiaulių Padalinti

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai