Išpardavimas

€6.21

€8.17

2VNT Moterys Mokyklos Mergaičių Cosplay Kostiumai, Seksualus Babydoll, Vaidmuo Žaisti Vienodai Erotinis apatinis Trikotažas Apkarpyti Viršūnes Mini Sijonai Rinkiniai Sekso naktiniai drabužiai

Parašyti atsiliepimą

2VNT Moterys Mokyklos Mergaičių Cosplay Kostiumai, Seksualus Babydoll, Vaidmuo Žaisti Vienodai Erotinis apatinis Trikotažas Apkarpyti Viršūnes Mini Sijonai Rinkiniai Sekso naktiniai drabužiai

Prekės Aprašymas

Medžiaga: Poliesteris Tipas: Seksualus Mokyklos Mergina Kostiumas Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje Dydis:Vienas dydis, free dydis tiktų S-L( waitst 60-84cm) Proga:Cosplay Šalis Neto Svoris:0.15 KG Paketinių: Vieną rinkinį (Nėra įtraukti kojinės)

Prekės Nuotraukas

Apie Siuntos

Laivybos visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO.Dauguma mūsų pasiūlymai yra siunčiami su Nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, paprastai tai gali užtrukti maždaug 30 darbo dienų.Jei negavote savo sklypo ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Mokėjimą

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Apie Sugrįžti&Grąžinti

Jei elementas yra pažeistas transportavimo metu ar negali būti naudojamas įprastai, prašome susisiekti su mumis ir mums atsiųsti realias nuotraukas daiktų,ir mes grąžinsime jums pinigus, arba vėl, be jokio papildomo mokesčio.Sugedę elementai turi būti pranešta per 7 dienas nuo gaunate.ir grąžinti ją į originalios pakuotės, jei įmanoma.Jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.Jei mes negavote prekės per 60 dienų po transportavimo,tai reiškia, kad jūs mesti grįžti keitimo ar grąžinimo.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktų ar paslaugų.Prašome suteikti mums galimybę padėti išspręsti problemą, prieš jums palikti bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atviras ginčas dėl teritorijos.

Susisiekite Su Mumis

Kviečiame susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Trademanager jei turite kokių klausimų ar poreikių.Visus pranešimus arba El. laiškus bus atsakyta per 24 valandas (neįtraukiama atostogų ar savaitgalio dienas).

Kitos Paslaugos

Mes priimame lašas laivybos ar pasiūlyti didmenines.Mes galime pasiūlyti nemokamų nuotraukos, be jokių watermark jei turite e-parduotuvė.Sveiki didmeninė.

Mūsų Cpmpany

Žymos: japonijos mokyklinę uniformą, sailor sekso kostiumas, sekso žaislas, Sijonas, lytis, kambarinės apranga, loui vuitton, latekso kostiumas, Moksleivė, erotinis seksualinės apatinis trikotažas
Prekės Pavadinimas yufeida
Temos Mokyklos Mergaites
Stilius Cosplay Kostiumas
Specialios Paskirties Kostiumai
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Stiliaus 4 Lytis Naktiniai Drabužiai
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris FP-STRATEGINIŲ PREKIŲ KOMISIJA
Stilius 1 Seksualus Babydoll
Stilius 2 Seksualus Vaidmuo Žaisti Vienodai
Stilius 3 Erotinis Apatinis Trikotažas Apkarpyti Viršūnes

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai