Išpardavimas

€13.80

€21.23

Papuošalai Karoliukai Duobute Linijos, Spalvos, 3mm Styginių Laidą Virvę NF-D Linijos Tibetas Tibeto Budistų Mikky Amuletas Apyrankę Padaryti "PASIDARYK pats" Amatų

Parašyti atsiliepimą

· Dydis:

3mm, 60 metrų per roll, apie 166g

· Spalva: įvairių spalvų

· Min.Tvarka: 1 vnt

· Konvertavimas: 1mm=0.039 colių, 1 colis=25.4 mm

· Prekė yra panašus į nuotraukas.

Pastaba:

1. Nuotrauka negali aiškiai atspindėti tikslios spalvos kaip išvardytų dėl fotoaparato, apšvietimo bei kitų veiksnių, tokių kaip jūsų ekrano nustatymų.

2. Nuotrauka yra išdidinama rodyti smulkmenas, žiūrėkite aprašą tikrąjį dydį.

3. Vaizdas rodomas vaizdas elementą.Gausite iš galimų daug.

Pakavimas Ir Pristatymas:

1. Kiekvienas elementas yra supakuoti atskirai ir su burbuliukai, tada visi jūsų daiktai yra įdėti į atitinkamą sklypo/box, prašome kreiptis į fowllowing nuotraukų sklypas.

2. Apskritai, jūsų užsakymas bus išsiųstas iš Registruotu Paštu arba EUB NEMOKAMAS PRISTATYMAS pagal " nuo durų iki durų paslauga, jei daugiau, mes bus padaryti sprendimą, kuris metodas pakuotės turėtų būti išsiųstas.

Grąžinimas:

1. Mes esame pasiryžę jums pateikti geriausių klientų aptarnavimo, galima.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti pirkti, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums greitą sprendimą.Prašome leiskite mums dirbti klausimais.Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą palankiu būdu.

2. Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas (off-pareiga savaitgalį).Dėl skirtingos laiko zonos tarp Honkongas ir jūsų vietą, kartais atsakymas bus atidėtas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų po 2 darbo dienų, prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

3. Nepatenkinti produktas gali būti grąžintos per 14 dienų nuo pristatymo dienos.Mes galime pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus, bet mes nesame atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.Prašome susisiekti su mumis laisvai prieš išsiunčiant jūsų grąža.

Atsiliepimai:

1. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo ir plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su keturi 5-Išsami Pardavimo Reitingas (DSR remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Jis tiesiog jus 1 minutę.

2. Deja, Jei jūs planuojate duoti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą.

Susisiekite Su Mumis:

Jei turite bet kokių klausimų (pvz.: gauti sugadintos prekės, nereikia gauti savo daiktą, gauti klaidingą objektą ir pan.), prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti atsiliepimą.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Laiškus bus atsakyta laiku, išskyrus tuos atvejus, savaitgalį & šventes.Dėl skirtingos laiko zonos tarp Honkongas ir jūsų vietą, kartais atsakymas bus atidėtas.Prašome būti kantriems, ačiū!

Žymos: bodhi karoliai, bodhi sėklos mala, "iphone" mona lisa, bodhi apyrankė, bazės įrašą, cldxucld išvados, atveju medusa, bodhi mala, ausies paštu, case for iphone xs max serija
spalva Įvairių spalvų
Medžiaga Nailonas
Naudoti Duobute Laido Išvadas PASIDARYK pats Laidinio Fiksuotojo Karoliukai
Papuošalai Išvados Tipas Laidai
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
vario viela Papuošalai Padaryti Duobute Laido
Prekės Pavadinimas CLDXUCLD
Papuošalai Išvados "PASIDARYK pats" rankų darbo amatai
Produkto Savybės Duobute Linijos Spalvą Styginių Laidą Virvė
Min. užsakymo 1 Gabalas
Modelio Numeris Ritės String Nerijos Granulių Linija Bodhi Virvė

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai