Išpardavimas

€18.24

€24.65

Geros kokybės laisvų Rankų įranga Bluedio HT Ausines Geriausia "Bluetooth" Versija 45.0 Belaidė laisvų Rankų įranga Prekės Stereo Ausinės Su Mic

Parašyti atsiliepimą

1.Portretų galinga boso rezonansas Bluedio: Netikėta 57mm itin didelis dinaminis vairuotojai,stilius būsto, portretų Bluedio pompėja žemo dažnio šoko, leis pajusti bosas rezonuoja giliai krūtinėje, mėgautis geriausia garso kokybė.Aiškus ir skaidrus, bass, mids ir aukštumas, visiškai veikiami visą informaciją apie dainą galite išgirsti, ką menininkai tikrai nori išgirsti, Coldplay ar Linkin Park " koncertai yra tiesiog žaisti aplink ausį.

2.Itin ilgą veikimą ir be rūpesčių skambinant iš "Bluetooth" 4.1: tvirtas didelės spartos CPU Bluetooth 4.1 operacine sistema, ateina su itin ilgą 40 valandų muzikos, 45 valandas kalbėti ir 1625 valandų (apie 67 dienos) budėjimo laikas, ta pati baterija, sumažėjo iki 40% elektros energijos suvartojimas, palyginti su "Bluetooth 4.0". Akustinio aido slopinimas ir triukšmo mažinimas veiksmingai sumažinti aplinkos triukšmą, o kalbėti, kad toli pabaigos klausytojas negali išgirsti, ką jūs sakėte, tapti istorija, kaip kalbėtis akis į akį.

3.Individualų funkcijos: Garso Bendrinimo leidžia jums prisijungti prie kito H(Fotografavimo Stabdžių) per ausinių garso kabelis, pasidalinti muzikos šventė su savo draugais iš karto(*rekomenduojama naudoti ausines su 32Ω varžos ar didesnė).Sklandžiai sujungti du "Bluetooth" prietaisų vienu metu, klausytis muzikos ar mėgautis užsienio filmus, daryti taip, kaip jūs manote apie tai.

4.Patogus nešioti: Pasirinktinis tilptų supra-garsus minkštas earmuffs, dirbtinių baltymų oda earmuffs imituoti žmogaus odos struktūrą, užtikrina ilgalaikį komfortą įvairių patikima aplinkybes.

5.Patogumas: Tiesiog įkiškite su garso kabelis(*pirkti atskirai), tada klausytis savo mėgstamos dainos nenaudojant jokių baterijų, nesvarbu, kiek laiko tai savo grojaraštį.H, taip pat įtraukti 4 kalbomis balsu eilutę(Kinų, anglų, prancūzų, ispanų), bendrauti su jumis jūsų kalba.

Techninė specifikacija:

Vairuotojams: 57mm X 2 garsiakalbių

Keitiklio tipas: dinaminis

"Bluetooth" versija: V5.0

Dažnių diapazonas: 2.4 GHz-2.48 GHz

Veikimo atstumas: iki 10m (laisvos vietos)

Bluetooth profiliai: A2DP AVRCP HSP HFP

Varža: 16 Ω

Dažnių diapazonas: 20Hz-20kHz

Jautrumas: 110dB

Iškraipymas:

Pakavimo duomenys : 1* Originalus ausinės HT , 1*usb kabelį 1*aux laidas. 1*Manuel,

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, laisvų rankų įranga, ausinės w usb, mielas rankų įrangos mikrofonas, bluedio t7, "bluetooth" headphon, earphon, ios ausinių, belaidžio lankelis, bluedio headphon
Funkcija Bendra Ausinių
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Vocalism Principas Kita
Komunikacijos Belaidžio
Parama Atminties Kortelės No
Paramos PROGRAMĄ No
Linijos Ilgis 1,0 m
Kištuko Tipas Belaidžio
Su Mikrofonu Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Stilius Ekrano užsklandą
Jungtys USB
Paramos Apt-x No
Prekės Pavadinimas Bluedio
Valdymo Mygtukas Taip
Modelio Numeris Bluedio HT
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai