Išpardavimas

€6.28

€10.29

Tabletes Atveju 7 Dienų Kelionės Tablečių Dėžutė Aliuminio Lydinio Kelionės Tabletes Turėtojas Vandeniui Anti Rust Organizatorius Nuimamas PI669

Parašyti atsiliepimą

Tabletes Atveju 7 Dienų Kelionės Tablečių Dėžutė Aliuminio Lydinio Kelionės Tabletes Turėtojas Vandeniui Anti Rust Organizatorius Nuimamas PI669 Aprašymas:

Savybės:

1. Ši piliulė atveju buvo visiškai 7 skyrių, kurie nuimamas ir reguliuojamas.

2. Raidės nuo SAULĖS, kad ŠEŠTADIENIS yra išraižytas ant paviršiaus 7 skyrių, tai reiškia, 7 dienas per savaitę.Tai padeda jums organizuoti tabletes ir be paini.

3. Kelionės tabletes atveju turi gerą plombavimas,kas skyriuje, guminis sandarinimo žiedas.Taigi, ši piliulė atveju turi gera apsauga nuo dulkių,atsparus vandeniui performance.Ji gali išlaikyti tabletes, sausas ir švarus,be defektų.Be to,jis yra bekvapis,saugus naudoti.

4. Pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos,tvirtas,lengvas,atsparus smūgiams ir apsaugos nuo rūdžių, patvarus naudoti.

5. Yra keychain dėl bžūp,jūs galite pakabinti jį į maišelį, arba paketų prižiūrėtojų raktinę, a žmogiškas ir jaukus dizainas, puiki žvejyba, žygiai, jodinėjimas, laipioti ir kelionės pirmosios pagalbos.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Dydis: 25*185mm

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Komplektą Sudaro:

1 x tablečių laikymo dėžė(tabletes nėra komplekte)

Žymos: aliuminio namas, 2u atveju, aliuminio saugojimas, šoviniai, lieti dėžutę, aliuminio dėklas, amatų lagaminas, aliuminio tablet, aliuminio vežimėlis, aliuminio dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Aliuminio
Technics Blizgus
Stilius Modernus
Produktas Kita
Prekės Pavadinimas elenxs
Medžiaga Kita
Grotelės Kiekis 7

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai