Išpardavimas

€54.56

€58.67

Dydis(mm):W348 H120 L214 Klasikinis Reprodukcijai: 9.9 KLONAS Versija: QUAD405 Galios Stiprintuvo Atveju

Parašyti atsiliepimą

Medžiagos

Ši mašina remiasi struktūra, dizainas, originalus mašina, kurios važiuoklė yra specialiai sukurta siekiant pagaminti aliuminio profiliai ir šiek tiek pagerėjo, pagrindinius priežiūros pradinę struktūrą.Aukštis buvo padidintas iki 5 mm, o ilgis 12 mm.Priekinių radiatorių, kairės ir dešinės pusės plokštės ir galinė plokštės pagamintos iš aliuminio lydinio, ir dugnais ir viršutinis dangtis yra skaitmeninio sulenkta 1mm skardos.

Dydis (mm)

Matmenys: plotis 348 mm, aukštis: 120 mm, gylis 214 mm, Vidiniai matmenys: plotis 332 mm, aukštis: 117 mm, gylis 155 mm

Priedai

Standartiniai priedai: visi varžtai, guminiai mašina koja, atitikimo elektros lizdas, svirtinis jungiklis. (išskyrus RCA, speaker laikiklis)

OEM Paslaugos

Mes priimame individualų skylę.Bet daugiau klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Prekių Pristatymas Ir Aptarnavimo Po Pardavimo

1.Normalus produktai gali būti siunčiami 3-7 dienų po išmokėtos; 2.Pristatymas būdais.Operatyvus Pristatymas: DHL, UPS ar FedEx.Greičiau pristatymo ar sklandžiai sandoris, mes pakeisti geriausias laivybos kompanija tarp jų.Pristatymo Laikas: 3-7 Dienų b.Standartinis Pristatymas: EMS, ePacket(U. S prieinami tik) arba DHL Global Mail (Gemany galima tik) Pristatymo Laikas: 5-15 Dienų.c.Ekonomikos Pristatymas: Kinija Paštu ar HongKong Post Oro Pašto Pristatymo Laikas:15-34 Dienų PASTABA:Visi shippments, kad Brazilija ir Rusija gali užtrukti apie 35-70 3 dienų.Mes prodvide sekimo numerį per 3 dienas po išsiuntimo; 4.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per www.siulugijos.lt, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Nuotraukos

Radiatorius susideda iš dviejų dalių, pritvirtintų ant specialaus skyriaus.Storis radiatorių substratas yra 5, ir šilumos išsklaidymo dantų aukštis 30mm.

Ši iliustracija yra įrenginys, pavyzdžiui, jūsų nuoroda:

Žymos: opamp originalas, atveju haris, gainclone rinkinys, mj15024, amp klonas, garso weiliang, amplifi garso, clone trooper, stiprintuvo quad405, aliuminio korpusas stiprintuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Modelio Numeris quad405
Sertifikavimo NĖRA
Kanalai 0
Prekės Pavadinimas FunKenya

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai