Išpardavimas

€5.08

€9.25

Naujas atsparus Vandeniui Belaidį durų skambutį Ne Baterija Reikia 58 Varpeliais ES/JAV/UK Plug Smart (Self-Powered Durų bell Pažangi LED Žiedas Varpas

Parašyti atsiliepimą

* Kodėl verta rinktis mus?

Dear friend,sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!!Mes turime daug įvairių Nėra Bateriją Reikia Skambinti skirtingų stilių.Ir manau, u reikia rasti jūsų mėgstamiausia.Visas mūsų prekes, gauti fulled patikrinti prieš pristatymas.prašome būti tikri, kad pirkti.bet klausimų ir abejonių, prašome leiskite mums žinoti.tikimės, kad u bus laiminga apsipirkti keliauja čia.Ačiū už jūsų paramą tiek daug.

Naujas atsparus Vandeniui Belaidį durų skambutį Ne Baterija Reikia 58 Varpeliais ES/JAV/UK Plug Smart (Self-Powered Durų bell Pažangi LED Žiedas Varpas

Bevielį durų skambutį ne baterija reikia, o ne laidas.Kai vartotojai paspauskite mygtuką, energijos konvertavimas modulio viduje bus pakeisti į mechaninę energiją į elektros energiją.Tada belaidžio ryšio modulis mygtuką siunčia signalus į imtuvą.Imtuvas priima siunčiamus signalus ir groja/reaguoti.

* Specifikacija *

Medžiaga: ABS Plastikas.Spalva: Balta/Juoda ( ABS) Kištukas: ES/JAV/UK Plug-in( US+ AU adapteris) Vandens Įrodymas: Taip Maitinimas: AC100-240V(imtuvas), Self-powered(mygtukas) Darbinė zona:200 metrų atviroje vietovėje RF Dažnis: 433MHZ Melodija: 58PCS Kiekis:4 failų Žanras:Savarankiškai varomų(nereikia akumuliatoriaus) Pastaba: Paspauskite slėgis yra šiek tiek didesnis, nei tradicinių doorbell, siekiant užtikrinti pakankamą elektros energijos gamybos

* Kaip pora signalai *

Porą būdas: paspauskite ir palaikykite muzikos imtuvo mygtuką maždaug 5 sekundes (įjungta šviesa), išleidimo garsumo mygtuką, tada paspauskite mygtuką iš karto, signalas yra sėkmingai suporuotas.

* Kaip keisti ir užrakinti muzikos? *

Paspauskite ir palaikykite muzikos mygtuką į imtuvą, prieš įkišant į elektros lizdą.Įkiškite į maitinimo lizdą, kol šviesos imtuvo sviecia, atleiskite muzikos mygtukas, paspauskite muzikos mygtuką, norėdami prisitaikyti prie mėgstamų muzikos skambėjimo toną, paspauskite ir palaikykite muzikos mygtuką dar kartą, kol, Kai įjungta šviesa, paspauskite siųstuvas du kartus, iš karto, ir muzika yra užrakinta sėkmingai.

* Paketas Išsamiai *

Patalpų imtuvas Lauko siųstuvas Lietuviškai naudotojo vadovas Dvipuses lipnios juostos

* Pastaba AU Versija *

Gerbiamieji,tai doorbell turėti MUMS/ES/JK Plug-in.Būsime laivo MUMS kištuko +AU adapteris galite pasirinkti AU versija.

Prašome suprasti, tai, prieš pateikiant užsakymą.Dar kartą ačiū!

Savarankiškai varomų mygtuką

Ne battey reikia, paspauskite mygtuką.Kinetinė energija paverčiama elektros energija.

58 Dainas / 4 failai Tūris Neprivaloma

58 melodijos ir 4 failo apimtis jūsų pasirinkimas,galite pasirinkti reguliariai,ir nereikia jaustis nuobodu.Venkite tos pačios žiedas su kaimynais.

Atsparus Vandeniui Mygtuką

Atsparus vandeniui padengti rekomenduojama plačiau taikyti smarkus lietus

ES/JAV/UK Plug Jums Pasirinkti

Būsime laivo MUMS kištuko +AU adapteris galite pasirinkti AU versija.

200 metrų gauna atstumas(atviroje vietovėje)

1.Gaunančioji atstumas gali turėti įtakos aplinkai ar kliūtis 2.Mygtuką, negali būti pateikti dėl geležies duris, kurios bus apsaugoti signalą.Mes rekomenduojame, kad mygtukas būti šalia geležies duris. 3. Be to, imtuvas neturi būti šalia mikrobangų ar radijo, kurios trukdytų signalas.

Atskirti priekinės ir galinės durys

Galite nustatyti skirtingus muzikos skirtingi mygtukai

* Apie Laivybos *

Jei galite pateikti užsakymą,Mes paprastai siųsti elementus per 3-5 dienas, kai jūsų mokėjimas patvirtino.Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną,todėl laiko yra skirtingos taip pat.prašome palaukti kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

* Dėmesio *

Jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų adresą, bet kartais sklypo reikia jums eiti į vietos pašte pasiimti.Prašome imtis jūsų sekimo numerį pasiimti savo sklypo laiku, kitaip jūsų siuntinys bus išsiųstas atgal į jav.jei turite kokių nors problemų, apie tai, tiesiog būti nedvejodami leiskite mums žinoti.Mes visada čia u.

Žymos: ak 47 plakatas, plieno doorbell mygtukas, doorbel, zmodo smart doorbell, belaidžio doorbel, bell durų belaidžio, lipdukas uk, namų žiedas, vedio durų bell wireless, mygtukas įjungti durų skambutį
Su Dovanų Pakuotės dėžutė Taip
Atsparus vandeniui Taip(Siųstuvas)
Gavimo atstumas 200M Nuotolinio (atviroje vietovėje)
Darbas Patarimas Muzikos ir LED Mirksi Patarimai
spalva Juoda/Balta
Detials 1 2 Mygtukas 1 2 3 Imtuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Skambučius
Tomas 4 failai neprivaloma
Maitinimo Šaltinis AC110V-220V-240V
Recevier Plug ES/JAV/UK Plug-in, AS adapteris
Siųstuvo galia Kinetinė Durų Bell (ne baterija reikia)
Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas Salifelink
Funkcija Atsparus Vandeniui Belaidžio Ne Baterija Reikia Doorbell
Žiedas Tonas 58 melodijų
Siųstuvas Vandeniui Klasė IP44
Skambinti Tipas Belaidžio
Modelio Numeris SLFA80
Naudoti Patalpose Namų biuro villa ligoninės, mokyklos, gamyklos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai